Gość Piterrr 23.08.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Witam Czy można położyć nową terakotę na już ułożoną? Jeśli nie to pozostanie mi zerwanie. ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel 05.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Hej !Ja tak zrobiłem (łazienka i kibelek) i wszystko jest OK. Jedyny problem to to, że podnósł się trochę poziom podłogi.Pozdrawiam,Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1719498979 19.11.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 z mojej praktyki wynika ze mozna bez problemu pod warunkiem ze stare podloze jest mocne - nic nie odpada i nie rusza sie przed polozeniem nowych plytek trzeba stare podloze umyc , odtluscic i zagruntowac gleboko penetrujacym gruntem ja uzylem ATLAS UNIGRUNT 2 warstwy do klejenia trzeba zastosowac klej o ziwekszonej elastycznosci i przyczepnosci ...... ja uzylem (najtanszy na rynku ) ATLAS PLUS 39pln za 25kgworek - cena z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 29.11.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Da sie polozyc a klej to lepiej kerakoll albo cos lepszego nie jest drozszy wiecej niz 2-5 zl na worku ale jakosc nie do porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 07.12.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Mój glazurnik na stara terakotę przed położeniem właściwego kleju posmarował podłogę elewaksem,kiedy wysechł ,a terakota zrobiła się chropowata dopiero smarował klejem właściwym.Na raziesię trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blejk 14.02.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 pewnie ze się da ,polecam nie oszczedzać na gruncie ja używam PCI zółtego nie ma mowy zeby odpadło no chyba że ze starą terakotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 pewnie ze się da ,polecam nie oszczedzać na gruncie ja używam PCI zółtego nie ma mowy zeby odpadło no chyba że ze starą terakotą a gdzie kupujesz PCI ( mam na mysli PCI Ausburga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blejk 14.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 kupuję PCI w obi w niemczech ,niestety w polsce nie jest raczej dostepny ze wzgledu na cene chyba za worek 25 kg 32 euro, ale naprawdę warto, lata doswiadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 14.02.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 kupuję PCI w obi w niemczech ,niestety w polsce nie jest raczej dostepny ze wzgledu na cene chyba za worek 25 kg 32 euro, ale naprawdę warto, lata doswiadczeń cena ceną , ale klej jest naprawde b.dobry atlas z ta iloscia cementu w kleju nie umywa sie jakoscia do PCI ( troche robilo sie na PCI ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blejk 14.02.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 u mnie w mieszkanku napewno będę używał PCI, to się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.02.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Co to jest PCI - i dlaczego to zachwalacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.02.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam Czy można położyć nową terakotę na już ułożoną? Jeśli nie to pozostanie mi zerwanie. ojojoj Wystarczy użyć dowolnego kleju np. z grupy H40 firmy Kerakoll, gdyby pojawił się problem z dostawą, to pomóc mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 13.05.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 A ja mimo wszystko zerwałbym starą terakotę. To taka ... frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts