zuzka 30.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Skasowałam niechcący SMS z ważnym numerem telefonu. Czy istnieje możliwość żebym go przeczytała?Strasznie dla mnie ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Skasowałam niechcący SMS z ważnym numerem telefonu. Czy istnieje możliwość żebym go przeczytała? Strasznie dla mnie ważne! Wydaje mi sie że ze swojego telefonu jak skasowałaś sms-a to go już nie ma .Najlepiej zapytaj swojego operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 30.01.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Da rade wyciagnac taki sms z pamieci telefonu, ale nie bedzie to ani proste ani tanie. Udaj sie do dobrego serwisu, niech zrobia zrzut pamieci i moze uda sie cos odzyskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 31.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Skasowałam niechcący SMS z ważnym numerem telefonu. Czy istnieje możliwość żebym go przeczytała? Strasznie dla mnie ważne! Da radę. Operatorzy przetrzymują SMS y jakiś czas ok roku chyba. Tylko żeby to uzyskać to musisz mieć wniosek z policu albo prokuratury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts