MARTiiii 30.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Bardzo mało jest na forum o tej firmie, a o dziwo już mam trzecia wycene na tym systemie. Czy to dobra firma jesli chodzi o CO, podlogowke? Ceny maja calkiem niezle w porownaniu do takiego Rehau . W gre raczej wchodzi pex-al-pex niz sam gruby pex dla CO i Podłogówki. http://www.kan.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 rura belgijskiej firmy Henco, to właśnie jest Kan,bardzo dobra rura,z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 30.01.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kan sam nie robi tych rurek? Byłem pewien ze to w calosci polski system. Piszesz o tej pex-al-pex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 31.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Również mam podłogówkę KANa, dzwoniłem do ich przedstawiciela i powiedzial, że rurki są robione w Szwajcarii...Poza tym, wszyscy instalatorzy z którymi rozmawiałem pozytywnie się o tej firmie wypowiadali.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mój Wuj na tym pracuje i poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 31.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A ja mam inne pytanie.Czy mając rurki pex/alu/pex np KAN-a muszę używać ich kolanek i trójników, czy mogę kupić od innego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 31.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Mimo że średnice są takie same to zawsze powinno kupować się komplet zwłaszcza jeśli złączki będą zalane betonem Lepiej nie kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 w latach 1998-2000 trochę dorabiałem w firmie zakładającej instalacje i właśnie kan-owskie, trochę jeszcze wtedy nowatorskie pexy itp i moje wrażenie z tamtych czasow: firma porządna, matreiały też, zero problmów z montażem czy próbami ciśnieniowymi, szkolenie bezplatne dla instalatorów i inwestorów w siedzibie tez odbyliśmy i p oprawie 10-ciu latach kilka instalacji wtedy zrobionych z których uzytkownikami/włascicielami jestem w kontakcie działa do dziś bezproblemowo (podłogóka, grzejniki, woda w pex, różne konfiguracje, piony i rozdzielacze, kombinacje pex z pcv w pionach, kształtki do pex prasowane lub skręcane) firma sie rozwija ostro ostatnio dużo eksportując więc chyba tandety nie odwala (Kleosin znajduje się całkiem niedaleko wiec wieci się rozchodza po okolicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts