zuzka 14.03.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Czym się kierować przy wyborz orynnowania? (oprócz ceny oczywiście:smile:)Na pewno będzie to PCV. Czy są różnice między firmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 14.03.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 a dlaczego zdecydowałaś się na PCV?Nam fachowiec doradzał stalowe powlekane czymś tam, nie wiem, bo sprawy techniczne zostawiam mężowi. Ale po wyłożeniu nam wad i zalet rynien z PCV a stalowych powlekanych, zdecydowanie stanęło u nas na tych drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.03.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Tym czy traca kolor po okresie uzytkowania. Czy sa klejone czy na uszczelke. Wiekszosc systemow jest na uszczelke. Cena, dowozem, rabatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacul 14.03.2002 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Czytam i czytam, niby po polsku, a nie rozumiem. Pitbull,mógłbyś jeszcze raz spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 14.03.2002 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 PITBULL-dzięki, ale które są lepsze na uszczelkęczy klejone?Po czym poznać, że się odbarwią? ZUZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 14.03.2002 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Tak jest, chcemy być mądrzy teraz, a nie po dziesięciu latach - a nie mówiłem - trzeba było kupić co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funiowy 14.03.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 zdecydowanie polecam MARLEYA.Sam to sprzedaję-dekarze i inwestorzy są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.03.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Pacul, wybacz to byl skrot myslowy, ale nie watpie ze i tak zrozumiales (inteligencji nie da sie stlamsic) . Ja jestem zwolennkiem uszczelkowych, bo uwazam ze lepiej pracuja przy gawaltownych roznicach temperatur, latwiej je zdemontowac, naprwic, poprawic. Klejone tez maja systemy ksztaltek umozliwiajacych odksztalcanie elementow. Marley jest z uszczelkami, nie watpliwie bardzo dobre rynny tylko wada podstawowa to cena. Tansze sa Gamrata (tez dobre), jeszcze jedna firma mi chodzi po lepetynie ale zapomnialem (tanie i maja dobre recenzje). Zwroc uwage na ksztalt rynien, jaki chcesz miec i na przekroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts