Killer_su 31.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam, Szukam projektów w tej technologii i znalazłem tylko lipińskich. Macie może jakieś inne namiary.A może Ci, który mają już takie domy pochwalą się jakie projekty postawili? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirongie 03.04.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam, Szukam projektów w tej technologii i znalazłem tylko lipińskich. Macie może jakieś inne namiary. A może Ci, który mają już takie domy pochwalą się jakie projekty postawili? Pozdrawiam! Z tego co wiem to Thermodom jest w stanie dostosować "seryjne" projekty do technologii styropianowej. Najlepiej skontaktuj się z nimi. pozdrawiam mirongie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 04.04.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 nie mają takiej usługi.Jednak w związku z tym, że ściana ma lepsze parametry od każdej innej to można po wydanym PNB po prostu zgłosić zmianę technologii, albo przez złożeniem wniosku o PNB projektant w ramach adaptacji wpisuje adnotację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 20.05.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Z budowy mojego domu zostało mi trochę klocków Izodom 2000 http://i.imgur.com/eoRqmbB.jpg Tak jak na zdjęciu - 6 sztuk TH 250 białe 3 sztuki TH 250 grafitowe6 sztuk TH 350 grafitowe Klocki w stanie dobrym nadającym się do budowania - zamki gdzie nie gdzie ułamane ale nie przeszkadza to oprócz estetyki w niczym. Jako że robię w transporcie - transport w obrębie Polski jest do zrobienia małym kosztem - zainteresowanych proszę o kontakt czy to tu w poście czy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts