aga_bissmyk 01.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tak jak w pytaniu. Mój wykonawca wykonał komin wentylacyjny wymurowany do wysokości przed połacią dachu, natomiast jego zakończenie proponuje nie standardowym kominem ponad dach, ale kominkami wentylacyjnymi DURO VENT firmy Brass. Twierdzi, że są certyfikaty na takie zastosowanie tego kominka wentylacyjnego do kuchni. Wiele osób mówi, że się takie stosuje i nawet w projektach to widziałam, ale interesuje mnie to, czy to się sprawdza w użytkowaniu. Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć - kto ma i używa.Czy jest to wystarczające do dobrej wentylacji zwłaszcza kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 01.02.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Acha. Zapomniałam zamieści zdjęcia poglądowego tego kominka wentylacyjnego.http://www.monier.pl/typo3temp/pics/3a6aacd9ed_rounded_frame.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.