murinio 01.02.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam!!Mam taka o to sprawe. w zeszlym roku dokładnie w sierpniu zamówiłem okna , drzwi i brame garażową. Podpisałem umowe na której nie ma terminu realizacji. Częsc okien wstawili mi pod koniec listopada pozostale w grudni wraz z bramą garażową i drzwiami. Oczywiście jedna szyba była peknięta i dwa panele z bramy do wymiany szyba jest już wymieniona a panel jeszcze jeden pozostał do wymiany. Pan który mi sprzedawał powiedział że calośc mi zamontuja w 4do 6 tygodni to była oczywiście bzdura. Moje pytanie jest takie czy istnieje jakis ustawowy termni realizacji? Zapłaciłem tylko 30% zaliczki ale pan z sklepu dzwonił i mówił ze może byc drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/95345-umowa-na-zakup-okien/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts