agakz 01.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Szukam projektanta małego ogródka przydomowego Poznań/Luboń. Działka jest już zagospodarowana, są na niej drzewa i krzewy, które trzeba wkomponować w projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda Ada. 17.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam Jestem dyplomowanym architektem krajobrazu, posiadającym doświadczenie w projektowaniu przestrzeni osiedlowej, przy firmach i instytucjach oraz ogrodów prywatnych. Oferuję Państwu profesjonalne projektowanie ogrodów wyjątkowych, funkcjonalnych a jednocześnie łatwych w późniejszym utrzymaniu. Projektowanie od podstaw oraz adaptacja istniejących założeń. W mojej ofercie znajdą Państwo kompleksowe projekty zagospodarowania przestrzeni, jak również projekty szczegółowe:- budowlane (parkingi, chodniki, ogrodzenia, schody),- elementów małej architektury, - zieleni (nasadzenia z drzew, krzewów, rabaty stałe i sezonowe),- place zabaw dla dzieci,- ogrody dachowe oraz zagospodarowanie tarasów. Atrakcyjne ceny! Więcej informacji o mojej działalności zawodowej na stronie internetowej http://www.wokoldomu.com Proszę o kontakt na adres mail: [email protected] z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.08.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Magda, dziękuję, mój ogród już dawno zaprojektowany i w 80% wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda Ada. 18.08.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No to życzę miłego użytkowania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts