OK 26.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ruskie idą chyba na Kosowo na skróty (podkopem)nasypmy im karbidu jak kretom, to se pójdą w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Proponuję kontratak z powietrza Ze wsparciem broni biologicznej, bo zostało z wczoraj: http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/n4312.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Proponuję kontratak z powietrza Ze wsparciem broni biologicznej, bo zostało z wczoraj: http://10.220.110.88/www.mojeprzepisy.pll/pliki/przepisy_d/fasolka_po_bretonsku.jpg no teraz to ja wiem co to za dźwięki z kibla dochodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Czy jest tu jakiś gównodowodzący żeby ogłosić strategię Część podziemna - karbid Część naziemna - broń bilogiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czyli amerykany się nie podkopujo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Czy jest tu jakiś gównodowodzący żeby ogłosić strategię Część podziemna - karbid Część naziemna - broń bilogiczna tak czymać!!! i w odpowiednim momencie... atak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Proponuję kontratak z powietrza Ze wsparciem broni biologicznej, bo zostało z wczoraj: http://10.220.110.88/www.mojeprzepisy.pll/pliki/przepisy_d/fasolka_po_bretonsku.jpg no teraz to ja wiem co to za dźwięki z kibla dochodziły No, ale to Ty w nim siedziałaś Pewnie też u mnie byłaś, jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Proponuję kontratak z powietrza Ze wsparciem broni biologicznej, bo zostało z wczoraj: http://10.220.110.88/www.mojeprzepisy.pll/pliki/przepisy_d/fasolka_po_bretonsku.jpg no teraz to ja wiem co to za dźwięki z kibla dochodziły No, ale to Ty w nim siedziałaś Pewnie też u mnie byłaś, jak mnie nie było to co ja w menskim była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podkopią się szans nie majom, ruscy zbrojenie pod kibel robili pewnie kcom ukraść zbrojenie bo im wojska brakuje na tym iście wszyscy tam siem wycofujom Toć nam się kibel zawali bez zbrojenia Tak łatwo się nie damy przyczaić się musim Ma kto jaki plan Proponuję kontratak z powietrza Ze wsparciem broni biologicznej, bo zostało z wczoraj: http://10.220.110.88/www.mojeprzepisy.pll/pliki/przepisy_d/fasolka_po_bretonsku.jpg no teraz to ja wiem co to za dźwięki z kibla dochodziły No, ale to Ty w nim siedziałaś Pewnie też u mnie byłaś, jak mnie nie było to co ja w menskim była Ha! To kto chrapał w damskim w takim razie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 to nie było chrapanie!!to ruskie majom taką koparę, co pod ziemnią zmyłkowe odgłosa czyni.i kopia pod kiblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 to nie było chrapanie!! to ruskie majom taką koparę, co pod ziemnią zmyłkowe odgłosa czyni. i kopia pod kiblem To ja już nie wiem w końcu Ruskie czy Hamerykańskie się podkopują ?? Czy może z dwóch stron i kto pierwszy?? Do naszego kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ale kibelki som 3, to do którego kopiom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Co za różnica, do którego Wszystkie kible są nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 a może oni nie do kibla ino na początek kolejki ryjo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Że niby tak prosto pod ladę???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Że niby tak prosto pod ladę???!!! to nie mogą być ruskie to chyba ktoś z naszych pod nami ryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Oj, nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts