macos 27.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Tez bym postal , jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 A można, można Byle w kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 może go po pifko wysłać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 może go po pifko wysłać...... I ja dopiero teraz to zauważyłam !!! Mam nadzieję, że już pobiegł Bom strasznie dziś spragniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 może go po pifko wysłać...... I ja dopiero teraz to zauważyłam !!! Mam nadzieję, że już pobiegł Bom strasznie dziś spragniona no kochane taki jeden z flaszeczkom mi siem ulotnił uważałabym chyba, że chce zainwestować i za swoje kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 może go po pifko wysłać...... I ja dopiero teraz to zauważyłam !!! Mam nadzieję, że już pobiegł Bom strasznie dziś spragniona no kochane taki jeden z flaszeczkom mi siem ulotnił uważałabym chyba, że chce zainwestować i za swoje kupić Nieeee, żadnej kasy z góry Rozliczamy się na koniec - po wypiciu, żeby z reklamacją nie mieć problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i wystarczy. Wszystkim by chciała rządzić? to rodzinne ojczulek derechtor tyż mo takie ciągoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega lisiura przebiechły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega lisiura przebiechły Jakiś siódmy zmysł, czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 łesz tam żaden siódmy zmysł, swego to na kilometr wyczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i wystarczy. Wszystkim by chciała rządzić? to rodzinne ojczulek derechtor tyż mo takie ciągoty... do ojczulka dyrektora mię prosze nie przyrównywać "niejednemu psu burek" jak mówio u mnie we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega lisiura przebiechły Jakiś siódmy zmysł, czy co?? eeee tam, flaszka się skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i wystarczy. Wszystkim by chciała rządzić? to rodzinne ojczulek derechtor tyż mo takie ciągoty... do ojczulka dyrektora mię prosze nie przyrównywać "niejednemu psu burek" jak mówio u mnie we wsi no to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega lisiura przebiechły Jakiś siódmy zmysł, czy co?? eeee tam, flaszka się skończyła... Nasza flaszka??!! Kolejkowa??!!! Oszszzs.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 można by mu te flaszkie darować byle już wyjął te panne z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Patrzcie no, kto to się zjawił Jak tylko o piwie mowa I jeszcze udaje, że o co insze biega lisiura przebiechły Jakiś siódmy zmysł, czy co?? eeee tam, flaszka się skończyła... beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 można by mu te flaszkie darować byle już wyjął te panne z wanny Jaką pannę ? Jak to? Ja nic nie wiem (chyba ) Nie może tak być, że ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 http://forum.muratordom.pl/pamietnik-znaleziony-w-moskwie,t117548.htm o tu tydzień temu albo i więcej wpakował panienkę do wanny i do tej pory nie wyjął to dłuuuuga opowieść i wątrobę cza zdrową miec i cierpliwośc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts