magi 28.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mądre, mądre ale dziecinne długo Mój np mi podkrada łapcie jak ma dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak jak my No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak jak my No właśnie A też lubią wypić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No tak jak my No właśnie A też lubią wypić?? No właśnie wyobraź sobie, że tak Ja nie wiem czy tylko mój ale daję mu piwo chłepce , daję mu wódeczki chłepce ostatnio nawet cebulę zeżarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A Ty się dziwisz, że głupawy Nie głupawy, tylko na bani Uff, dobrze, że mój kot to tylko biszkopty kradnie Jakby jeszcze popijała, to bym z nią nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A Ty się dziwisz, że głupawy Nie głupawy, tylko na bani Uff, dobrze, że mój kot to tylko biszkopty kradnie Jakby jeszcze popijała, to bym z nią nie dała rady ja nie mówię, że głupawy tylko dziecinny może mojego spróbuję na biszkopty przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 NO, chyba że popija Magi, super morda - Twoja?? Niestety Ale mam podobną Lubię takie mordy Niestety nie mam gdzie trzymać Łe tam, czymać to jest gdzie tylko trza taką mordę wybiegać bo głupawa, że hej Nie da siem opisać Niech Ci będzie Po biszkoptach, to dopiero będzie miał energii, ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to zostaje mi tylko bardziej alkoholizować psa, co by więcej spal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja nie wiem czy tylko mój ale daję mu piwo chłepce , daję mu wódeczki chłepce ostatnio nawet cebulę zeżarł Prawidłowo. Zagrychy potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A poważnie? Uważajcie z tymi biszkoptami i wszelakimi słodyczami dla zwierząt. Uwielbiają słodkie okruchy, a ja zawsze jakieś podsuwałam mojemu najstarszemu kotu gdy o nie prosił. Nagle zaczął siusiać w ilościach jak stary chłop i okazało się, że ma solidną cukrzycę Na szczęście da się leczyć go tabletkami, bez podawania zastrzyków. Ale wciąż pluję sobie w brodę, że mogło do tego nie dojść Co do psów: dowiedziałam się, że tabliczka czekolady może zabić psa (zjedzona oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na poważnie Nie karmię swojego kota biszkoptami - ale złodziejka jest niesamowita i jak coś leży na wierzchu, to wystarczy sekunda nieuwagi Kradnie zresztą wszystko, co popadnie Tylko jak się zeżreć nie da, to ma potem głupią mordę Zazwyczaj się pilnuję, żeby chować, ale skubana szybka jest i czasem jej się udaje A biszkopty uwielbia - ostatnio godzinami próbuje się dostać do szafki, gdzie je trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to zostaje mi tylko bardziej alkoholizować psa, co by więcej spal to ni tak prosto jak piłem to spałem normalnie 12 godzin. Teraz nie mam czasu pić bo ciągle śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to zostaje mi tylko bardziej alkoholizować psa, co by więcej spal to ni tak prosto jak piłem to spałem normalnie 12 godzin. Teraz nie mam czasu pić bo ciągle śpię. Chyba że szwargiem na rowerze przejeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No to zostaje mi tylko bardziej alkoholizować psa, co by więcej spal to ni tak prosto jak piłem to spałem normalnie 12 godzin. Teraz nie mam czasu pić bo ciągle śpię. Chyba że szwargiem na rowerze przejeżdża rower tak skrzypi, ze spać się za Chiny nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.02.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu ... a pamiętnik leży odłogiem choć nastał koniec tygodnia Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu ... a pamiętnik leży odłogiem choć nastał koniec tygodnia Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic własnie wróciłem z pracy i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu ... a pamiętnik leży odłogiem choć nastał koniec tygodnia Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic Retro to się w ogóle plącze w zeznaniach Niby śpi i nie ma kiedy pić, ale szwagier na rowerku go obudził pracuje 7 dni w tygodniu, ale śpi flaszka była, ale jej nie było Kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 29.02.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ale pierwsze trzy bez popitki jak tradycja to tradycja Glowka dzis boli po wczorajszej imprezce , a na pamietnik tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts