OK 29.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ale pierwsze trzy bez popitki jak tradycja to tradycja Glowka dzis boli po wczorajszej imprezce . a na pamietnik tez czekam . Musi czymś zapijałeś na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 29.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Aaaa... To musi boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu ... a pamiętnik leży odłogiem choć nastał koniec tygodnia Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic Retro to się w ogóle plącze w zeznaniach Niby śpi i nie ma kiedy pić, ale szwagier na rowerku go obudził pracuje 7 dni w tygodniu, ale śpi flaszka była, ale jej nie było Kręci jakie "plącze"? Rower skrzypiał, tom się obudziłem, myślałem, co na chwilkę, a tu szwagier mię wciągnął w krzaki niby, co cosik poufnego kce powiedzieć. I tyle. A pracować pracuję, coby ktoś mógł nie pracować. I musze okrutnie rano wstać, tom niewyspany. I tyż tyle. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macos 29.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mus to mus , my tu i tak bedziemy twardo czekac na pamietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu ... a pamiętnik leży odłogiem choć nastał koniec tygodnia Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic Retro to się w ogóle plącze w zeznaniach Niby śpi i nie ma kiedy pić, ale szwagier na rowerku go obudził pracuje 7 dni w tygodniu, ale śpi flaszka była, ale jej nie było Kręci jakie "plącze"? Rower skrzypiał, tom się obudziłem, myślałem, co na chwilkę, a tu szwagier mię wciągnął w krzaki niby, co cosik poufnego kce powiedzieć. I tyle. A pracować pracuję, coby ktoś mógł nie pracować. I musze okrutnie rano wstać, tom niewyspany. I tyż tyle. Howgh! Niby taki zapracowany, ale w kolejce to ma czas miejsce odklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kolejka swoje prawa mo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No i cieszymy się z tego niepomiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 hej ludzie !!!rzucili przednie szyby do wanny !tak się zastanawiam czy na rowerze by takiej nie zamontować, rozmiar pasuje i komarów bym z zębów nie musiała wydłubywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jak rzucili, to trzeba brać Przyda się na pewno Tylko czy starczy dla wszystkich ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 wystarczy dwa tiry przywieżli dumam właśnie nad innym zastosowaniem ... może bujak dla dzieciów , bo one takie wygłe są te przednie szyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.03.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jak to przednie szyby Zawsze są wygłe Może duża micha na owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 to jeszcze zależy w którą stronę są wygłe (tak jak z uszkiem od kubeczka- dla leworęcznych inaczej i dla praworęcznych inaczej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A po ile ich dają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a czy to ważne? cza brać po ile by nie dawali 3 po 3 sztuki 3 po 3 złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Chodzi o to, żeby można coś było zaplanować Jak wiadomo po ile, to już coś Ale żeby nie zabrakło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.03.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 hej ludzie !!! rzucili przednie szyby do wanny ! tak się zastanawiam czy na rowerze by takiej nie zamontować, rozmiar pasuje i komarów bym z zębów nie musiała wydłubywać.... a zęby... też przywieźli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.03.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a potrzebujesz? wszyscy potrzebują... inaczej śpiewać nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a potrzebujesz? wszyscy potrzebują... inaczej śpiewać nie można... myslałam że te co się ma wystarczą ale faktycznie śpiewam nie najlepiej to jak rzucą to sobie dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts