Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co to jest i gdzie to zdobyć?????

Recommended Posts

• Odpowiedzi 784
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu :wink:

... a pamiętnik leży odłogiem :( choć nastał koniec tygodnia :-?

Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic :(

Retro to się w ogóle plącze w zeznaniach :-?

Niby śpi i nie ma kiedy pić, ale szwagier na rowerku go obudził :o pracuje 7 dni w tygodniu, ale śpi :o flaszka była, ale jej nie było :o

Kręci :roll:

jakie "plącze"? Rower skrzypiał, tom się obudziłem, myślałem, co na chwilkę, a tu szwagier mię wciągnął w krzaki niby, co cosik poufnego kce powiedzieć. I tyle. A pracować pracuję, coby ktoś mógł nie pracować. I musze okrutnie rano wstać, tom niewyspany. I tyż tyle. Howgh!

Retro, a mówiłeś, że pracujesz 7 dni w tygodniu :wink:

... a pamiętnik leży odłogiem :( choć nastał koniec tygodnia :-?

Nina rozmiękła, woda wystygła, ja wszystkie paznokcie poobgryzałam i dalej nic :(

Retro to się w ogóle plącze w zeznaniach :-?

Niby śpi i nie ma kiedy pić, ale szwagier na rowerku go obudził :o pracuje 7 dni w tygodniu, ale śpi :o flaszka była, ale jej nie było :o

Kręci :roll:

jakie "plącze"? Rower skrzypiał, tom się obudziłem, myślałem, co na chwilkę, a tu szwagier mię wciągnął w krzaki niby, co cosik poufnego kce powiedzieć. I tyle. A pracować pracuję, coby ktoś mógł nie pracować. I musze okrutnie rano wstać, tom niewyspany. I tyż tyle. Howgh!

Niby taki zapracowany, ale w kolejce to ma czas miejsce odklepać :lol: