alela 01.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Podobają mi się ich drzwi , fasony,wykonanie , ciekawa jestem czy w rzeczywistości wyglądają równie pięknie czy tylko na wystawie. Może macie i podzielicie się wrażeniami.Wolałabym wiedziec przed zakupem bo kosztują majatek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 02.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Też jestem ciekawa bo właśnie kilka dni temu zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 02.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mamy zamontowanych 7 szt., w tym 2 przesuwne... Bezprzylgowe z wkładkami na magnes, ościeżnice na szerokość muru...Naprawdę bardzo dobre wykonanie i serwis...Tylko cena do najmniejszych nie należała Zdjęcia w moim albumie zmagań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 03.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Mamy zamontowanych 7 szt., w tym 2 przesuwne... Bezprzylgowe z wkładkami na magnes, ościeżnice na szerokość muru...Naprawdę bardzo dobre wykonanie i serwis...Tylko cena do najmniejszych nie należała Zdjęcia w moim albumie zmagań... My też zamówliśmy dębowe bezprzylgowe z wkładkami na magnes tylko,że wyszło 10 szt.W tym jedne przesuwne,jedne szklane i 1 szt. wzmocnione blachą między domem a garażem.Montaż koniec marca. Bardzo mi się spodobały , a cena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts