ellaj 12.05.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 A ja znowu z uporem maniaka przypomne o firmie Exterm-2 z Psar.Mam od nich okna i drzwi wejsciowe z pcv.Super robota. Maja jakies niemieckie profile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc_osborne 12.05.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Drutexy Igloo ma sąsiad i są mniej sztywne od Shuco - jakies takie "gumowate". Ja mam Schueco z Empolu - zapraszam na wizję lokalną. Chętnie bym wpadł, gdybym był w okolicy, ale nie jestem. Jesteś zadowolony z profilów Schüco? Bo zależy mi właśnie na solidnym, stabilnym profilu. Z problemem "gumowatości" już się parę razy spotkałem i wszystkie wyginające się profile były po paru latach użytkowania do ... kitu. Problem w tym, że dopiero jak okno (w odpowieniej wielkości) jest gotowe, wiadomo co jest warte. Z Empolu jeszcze wezmę wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Drutexy Igloo ma sąsiad i są mniej sztywne od Shuco - jakies takie "gumowate". Ja mam Schueco z Empolu - zapraszam na wizję lokalną. Chętnie bym wpadł, gdybym był w okolicy, ale nie jestem. Jeśli bywasz w mojej okolicy (Jelcz ) to napisz na priv - zobaczysz u mnie Shuco, a u sąsiada załatwię Ci wizję lokalną Drutex-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.05.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja mam Schueco z Empolu A miałeś z Empolu tzw. ciepły montaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 13.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 moi mili, czy ktoś z was zdecydował się na rynny tytan-cynk?mam oferty z dachsystemu, protec-u i budinpolu, ale może ktoś dotarł jeszcze do innych ciekawych miejsc?aktualnie dekarze rozpoczynają pracę, a za 2 tyg. będę mógł ocenić jak prezentują się okna Adpolu "na budynku".co do mrówki w Jelczu, jest rzeczywiscie ok, ale czesto robią jaja z transportem.w budinpolu na bruknera omijajcie szerokim łukiem Panią Beatkę - jest zdecydowanie "bez filmu"pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 19.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 szukam dobrej i taniej ( siatki ogrodzeniowej ocynkowanej albo powlekanej ale jakiejs mocniejszej niz sa ogolnie dostepne - boje sie ze pies mi pogryzie te 3.2 po powleczeniu. moze byc razem ze slupkami i akcesoriami. macie jakies namiary? najlepiej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_a 21.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam, czy nie potrzebuje ktoś pustaka Eder 25? trochę za dużo go zamówiłam... lub miałam za dobrą ekipę budowlaną - mało wytłukli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 26.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam, czy nie potrzebuje ktoś pustaka Eder 25? trochę za dużo go zamówiłam... lub miałam za dobrą ekipę budowlaną - mało wytłukli wrzuć na "pchli targ" może ktoś się zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może Wy wiecie gdzie w najlepszej cenie można kupić okna połaciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 26.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny . Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania. Dostałam wycene 50 pl za m kw. To duzo, mało srednio. ???? A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ?? Wszelkie namiary na sprawdzonych fachowców mile widziane !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może Wy wiecie gdzie w najlepszej cenie można kupić okna połaciowe? Millennium Projekt dał mi najlepsze ceny - albo p. Artur (nr jest gdzies na forum) albo p. Wojtek - 519829554 (z nim załatwiałem reklamację - pękła mi rama i zamontowano złe pakiety szybowe - sprawa w 3/4 już załatwiona w miłej atmosferze z obietnicą zniżki na ew. akcesoria). Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 26.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny . Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania. Dostałam wycene 50 pl za m kw. To duzo, mało srednio. ???? A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ?? Wszelkie namiary na sprawdzonych fachowców mile widziane !! Pozdrawiam dzisiaj rozmawiałam z jednym z polecanych fachowcow na forum, zawolal 40 zł m2 na gotowo. Moi sasiedzi w lutym placili 35 zł ale z ekipy sie byli zadowoleni, wiec 50 zł to chyba taka średnie cena... Ja własnie tez szykuje sie do ocieplenia poddasza i szukam ekipy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a może Wy wiecie gdzie w najlepszej cenie można kupić okna połaciowe? Ja najlepszą ofertę miałem z Krakowskiej koło ślimaka - nie pamiętam nazwy firmy - poszukaj w wątkach sprzed około roku z Grupy Wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.05.2009 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 suspenser ja tez ale dzisiaj tam jest jeden wielki plac gruzowni i budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 27.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny . Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania. Dostałam wycene 50 pl za m kw. To duzo, mało srednio. ???? A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ?? Wszelkie namiary na sprawdzonych fachowców mile widziane !! Pozdrawiam dzisiaj rozmawiałam z jednym z polecanych fachowcow na forum, zawolal 40 zł m2 na gotowo. Moi sasiedzi w lutym placili 35 zł ale z ekipy sie byli zadowoleni, wiec 50 zł to chyba taka średnie cena... Ja własnie tez szykuje sie do ocieplenia poddasza i szukam ekipy.. Dzieki za info. Warto chyba jeszcze poszukać. Jak ktos ma namiary na sprawdzonych " wykończeniowców" to bardzo prosze !! Tereny na północ od Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 suspenser ja tez ale dzisiaj tam jest jeden wielki plac gruzowni i budowy Przypomniała mi się ich nazwa i namierzyłem dane w internecie. Przenieśli się na Nyską: "ZG" FIRMA HANDLOWA Zbigniew Gawędzki ul.Nyska 59-61 50-505 WROCŁAW Tel. (0-71) 341-39-94 link: http://www.zgfh.pl/index.php?p=1_3_Kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 suspenser jestes nieoceniony mam szybkie pytanie do Was. nie chce ktos z Was pełnej palety jakiejkowliek wełny rockwolla (oprocz fasadowej) - w bardzo dobrej cenie? sprawa jest bardzo pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja dopiero dzisiaj znalazłam grupę z którą się identyfikuję czyt. jesteśmy prawie na tym samym etapie budowy super Co do okien to rozpiętośc cenowa jest bardzo duża.U mnie od 13tys. firma polecona na forum do 23tys. Jezierski...Po niedzieli umawiamy się na podpisanie umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam wszystkich Właśnie zabieramy się za wybór okien i drzwi do naszego domu. Polecono nam firmę Polokno z Ratowic. Mają oni tam dość ciekawą ofertę okien PVC firmy Kömerling. Czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą lub oknami tego producenta? Bardzo prosił bym o opinię. Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary? Dziękuję z góry. Ja nie miałam szczęscia do firmy Polokno 2x wysyłałam wymiary okien do wyceny i cisza. Przybyłkiewicz wycenił mi w ciągu paru godzin i cenę dał super... SUPERSEN brałeś od niego rolety jeśli tak to jaką mają jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 SUPERSEN[/b] brałeś od niego rolety jeśli tak to jaką mają jakość? KTO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts