Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drutexy Igloo ma sąsiad i są mniej sztywne od Shuco - jakies takie "gumowate".

Ja mam Schueco z Empolu - zapraszam na wizję lokalną.

Chętnie bym wpadł, gdybym był w okolicy, ale nie jestem.

Jesteś zadowolony z profilów Schüco? Bo zależy mi właśnie na solidnym, stabilnym profilu. Z problemem "gumowatości" już się parę razy spotkałem i wszystkie wyginające się profile były po paru latach użytkowania do ... kitu. Problem w tym, że dopiero jak okno (w odpowieniej wielkości) jest gotowe, wiadomo co jest warte.

Z Empolu jeszcze wezmę wycenę.

Drutexy Igloo ma sąsiad i są mniej sztywne od Shuco - jakies takie "gumowate".

Ja mam Schueco z Empolu - zapraszam na wizję lokalną.

Chętnie bym wpadł, gdybym był w okolicy, ale nie jestem.

Jeśli bywasz w mojej okolicy (Jelcz ) to napisz na priv - zobaczysz u mnie Shuco, a u sąsiada załatwię Ci wizję lokalną Drutex-ów :wink:

moi mili, czy ktoś z was zdecydował się na rynny tytan-cynk?

mam oferty z dachsystemu, protec-u i budinpolu, ale może ktoś dotarł jeszcze do innych ciekawych miejsc?

aktualnie dekarze rozpoczynają pracę, a za 2 tyg. będę mógł ocenić jak prezentują się okna Adpolu "na budynku".

co do mrówki w Jelczu, jest rzeczywiscie ok, ale czesto robią jaja z transportem.

w budinpolu na bruknera omijajcie szerokim łukiem Panią Beatkę - jest zdecydowanie "bez filmu"

pozdrowionka

Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny .

Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania.

Dostałam wycene 50 pl za m kw. To duzo, mało srednio. ????

A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ??

Wszelkie namiary na sprawdzonych fachowców mile widziane !!

Pozdrawiam

a może Wy wiecie gdzie w najlepszej cenie można kupić okna połaciowe?

Millennium Projekt dał mi najlepsze ceny - albo p. Artur (nr jest gdzies na forum) albo p. Wojtek - 519829554 (z nim załatwiałem reklamację - pękła mi rama i zamontowano złe pakiety szybowe - sprawa w 3/4 już załatwiona w miłej atmosferze z obietnicą zniżki na ew. akcesoria).

Pozdrav

Przez kilka miesięcy nic nie robiliśmy na budowie i trochę wyszłam z obiegu w kwestii cen robocizny .

Mam pytanie o ceny za ocieplenie poddasza w tym dwie warstwy wełny, płyty plus szpachlowanie - wszystko na gotowe do malowania.

A Może ktoś ma sprawdzone osoby do wykonczeniówki zwłaszcza z północnych terenów Wrocławia ??

Pozdrawiam

dzisiaj rozmawiałam z jednym z polecanych fachowcow na forum, zawolal 40 zł m2 na gotowo. Moi sasiedzi w lutym placili 35 zł ale z ekipy sie byli zadowoleni, wiec 50 zł to chyba taka średnie cena...

Ja własnie tez szykuje sie do ocieplenia poddasza i szukam ekipy..

Pozdrawiam

dzisiaj rozmawiałam z jednym z polecanych fachowcow na forum, zawolal 40 zł m2 na gotowo. Moi sasiedzi w lutym placili 35 zł ale z ekipy sie byli zadowoleni, wiec 50 zł to chyba taka średnie cena...

Ja własnie tez szykuje sie do ocieplenia poddasza i szukam ekipy..

Dzieki za info. Warto chyba jeszcze poszukać.

Jak ktos ma namiary na sprawdzonych " wykończeniowców" to bardzo prosze !! Tereny na północ od Wrocławia.

suspenser ja tez ale dzisiaj tam jest jeden wielki plac gruzowni i budowy

Przypomniała mi się ich nazwa i namierzyłem dane w internecie.

Przenieśli się na Nyską:

"ZG" FIRMA HANDLOWA

Zbigniew Gawędzki

ul.Nyska 59-61

50-505 WROCŁAW

Tel. (0-71) 341-39-94

link:

http://www.zgfh.pl/index.php?p=1_3_Kontakt

Witam wszystkich

Właśnie zabieramy się za wybór okien i drzwi do naszego domu. Polecono nam firmę Polokno z Ratowic. Mają oni tam dość ciekawą ofertę okien PVC firmy Kömerling.

Czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą lub oknami tego producenta? Bardzo prosił bym o opinię.

Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary?

Dziękuję z góry.

:)

Ja nie miałam szczęscia do firmy Polokno 2x wysyłałam wymiary okien do wyceny i cisza. Przybyłkiewicz wycenił mi w ciągu paru godzin i cenę dał super...

SUPERSEN brałeś od niego rolety jeśli tak to jaką mają jakość?