Moniaq 30.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sorki faktycznie trochę chaotycznie Namiar na okna Przybyłkiewicza miałam od SUPERSENA stąd moje pytanie, o rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ksywka SUPERSEN chyba do mnie nie pasuje - zbyt aktywny jestem Rolet nie brałem. Mam za to ciekawy namiar na roletki wewnętrzne robione na wymiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Sorki Do roletek wewn. to mi jeszcze daleko ale będę pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 31.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Moniaq, zobacz w Schweiker w Dlugolece... albo Mirkowie, juz mi sie pochrzanilo. Maja bardzo dobre rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 31.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 suspenser jestes nieoceniony mam szybkie pytanie do Was. nie chce ktos z Was pełnej palety jakiejkowliek wełny rockwolla (oprocz fasadowej) - w bardzo dobrej cenie? sprawa jest bardzo pilna a jakieś szczegóły można na priva prosić? poddasze będę robił za jakiś czas, ale dobra cena ,to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 31.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 czy ktos z was robil opierzenie tarasu/balkonu, potrzebuje wiedziec ile to kosztuje za mb bo moi dekarze zawolali za to kosmiczne pieniadze, przynajmniej tak mi sie wydaje...3200 zl za ok. 50 mb mocowana blachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 01.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, ja będę robić opierzenie balkonu w środę, ale przyznam się, ze nie zapytałam o cenę. Kupiłam tylko w sobotę blachę miedzianą na dwa balkony, razem 8 mb i zapłaciłam 1280 zł. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie. warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298 jezeli mozna to prosze na priv namia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.06.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 planuje ktos z was strop drewniany? mam za duzo welny takiej do stropow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 02.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary? Dziękuję z góry. Porządne bramy HORRMANN są w IRGA na Robotniczej - jest tam ciekawy rabat dla grupy wrocławskiej - rozmawiaj z Panią Marzeną Stasiak. Drewniane są okrutnie drogie - mam stalową ocieploną w okleinie złoty dąb i znajomi laicy przy pierwszej wizycie spytali czy drogie były te drewniane okna i brama Co do drzwi to najlepiej porozmawiać z Panem Sebastianem z IMPRO na Gwiaździstej we Wrocławiu. Bardzo dawno mnie tu nie było - wykończeniówka na budowie i w pracy Czasami tylko podczytywałam grupę Potwierdzam super rabat dla grupy wrocławskiej z muratora w Irdze u Pani Marzeny Stasiak tel. 601-303-101. Właśnie wczoraj nam zamontowano - wszystko sprawnie, terminowo i w uzgodnonej cenie. Otzymałam też rabat powołujac się na grupę u Pana SEbastiana Z iMPRO - przyznam miał do nas sporo cierpliwości i dużo doradził - wiem,że drzwi wewn. już są, ale nie mamy ich jeszcze zamontowanych - napiszę jak już będziemy po montażu. Przy okazji - musimy zrobić meliorację na działce - czy macie może namiary na jakiś speców w tej dziedzinie ? Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 02.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie. warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298 jezeli mozna to prosze na priv namia Ja też jestem bardzo zainteresowana - z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.06.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ? Ja mam listwy drewniane tzn. prawie wszędzie takie gotowe z Castoramy na Bielanach, a na niższym poziomie (korytarz przy kotłowni i garażu) listwy zrobili mi gratis moi stolarze od drzwi i schodów (bo zostało im trochę materiału, który dla mnie kupili). Stolarze stwierdzili, że tam, gdzie będzie wilgoć trzeba dać drewniane bejcowane i lakierowane, bo te gotowce szybko się rozlecą. Jeśli dobierzesz jakieś ładne plastikowe to będą najbezpieczniejsze (do moich paneli niestety żadne nie pasowały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 03.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ? prawdopodobnie rzecz gustu. moim zdaniem sensowniej wygląda cokolik z przyciętych płytek (wersja wypas cokoliki gotowe) w przedpokoju będzie często mokro i "błotnisto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.06.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a jaka to jest przystępna cena bo zasadniczo sosna na taras to nie jest szczyt wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Irek 03.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Po konsultacji z moderatorem forum chciałbym zaprosić Państwa na bezpłatna prezentację systemu automatyki domowej nazywanym również systemem typu Inteligentny Dom. Oto link do stosownego ogłoszenia: http://forum.muratordom.pl/system-automatyki-domowej-bezplatna-prezentacja-wroclaw,t161194.htm Ogłoszenie szczególnie skierowane jest do osób które interesowały się już inteligentnymi instalacjami, ale okazywały się one niedostępne cenowo. Prezentacja ciekawa będzie również dla osób które chciały by mieć alarm w domu, który będzie potrafił służyć domownikom przez cały czas, a nie tylko podczas ewentualnego pożaru czy włamania. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metii 04.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam!Proszę o informację, gdzie i w jakiej cenie kupowaliście cegłę klinkierowa na komin. Obdzwoniłam kilka firm we Wrocławiu i rozpiętość w cenach kształtuje się od 2,40-3,22 netto/szt. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja w builderze na ziebickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Oj podpadł mi Pan Przybyłkiewcz- Okna wstępna wycena wyszła 13000 w czwartek przyjechał na budowę pomierzyć no i chcieliśmy podpisać umowę, a on stwierdził, że musi jeszcze raz przeliczyć...no i dzisiaj wyszło mu 19500 doszło jedynie okno 60x60białe i 2 silniczki do rolet( podobno jeden kosztuje 300zł tak mówił w czwartek) TEMU PANU JUŻ PODZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Metti, moj fachowiec powiedzial mi, ze budinpol ma niskie ceny. Pytalam tylko o plytke klinkierowai rzeczywiscie niedrogo. Cegle potrzebuje na slupki ogordzeniowe, ale dziurawke. Ty pewnie chcesz pelna?Moniaq, sprobuj z oknami extherm2 w Psarach. naprawde jestem z nich zadowolona i cen oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 08.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czytasz mi w myślach bo przewertowałam parę stron i znalazłam twojego posta z oknami. Spisałam sobie już numer jutro zadzwonię i umówię się na pomiar. Mają do mnie niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts