Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

suspenser jestes nieoceniony ;)

mam szybkie pytanie do Was.

nie chce ktos z Was pełnej palety jakiejkowliek wełny rockwolla (oprocz fasadowej) - w bardzo dobrej cenie? sprawa jest bardzo pilna

a jakieś szczegóły można na priva prosić? poddasze będę robił za jakiś czas, ale dobra cena ,to dobra cena ;)

Witam wszystkich

Poza tym poszukuję dobrej oferty bramy garażowej segmentowej drewenianej. Może ktoś ma jekieś fajne namiary?

Dziękuję z góry.

:)

Porządne bramy HORRMANN są w IRGA na Robotniczej - jest tam ciekawy rabat dla grupy wrocławskiej - rozmawiaj z Panią Marzeną Stasiak.

Drewniane są okrutnie drogie - mam stalową ocieploną w okleinie złoty dąb i znajomi laicy przy pierwszej wizycie spytali czy drogie były te drewniane okna i brama :wink:

Co do drzwi to najlepiej porozmawiać z Panem Sebastianem z IMPRO na Gwiaździstej we Wrocławiu.

Bardzo dawno mnie tu nie było - wykończeniówka na budowie i w pracy

Czasami tylko podczytywałam grupę

Potwierdzam super rabat dla grupy wrocławskiej z muratora w Irdze u Pani Marzeny Stasiak tel. 601-303-101.

Właśnie wczoraj nam zamontowano - wszystko sprawnie, terminowo i w uzgodnonej cenie.

Otzymałam też rabat powołujac się na grupę u Pana SEbastiana Z iMPRO - przyznam miał do nas sporo cierpliwości i dużo doradził - wiem,że drzwi wewn. już są, ale nie mamy ich jeszcze zamontowanych - napiszę jak już będziemy po montażu.

Przy okazji - musimy zrobić meliorację na działce - czy macie może namiary na jakiś speców w tej dziedzinie ?

Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ?

potrzebuje namiar na deske tarasowa sosnowa impregnowana cisnieniowo w przystepnej cenie.

warunek deska musi byc ryflowana rownomiernie a nie tak jak tu: http://photos04.allegroimg.pl/photos/400x300/649/88/82/649888298

jezeli mozna to prosze na priv namia

Ja też jestem bardzo zainteresowana - z góry dzięki

Jeszcze jedno - powiedzcie mi czy na przedpokoju na którym mam kafle robi się cokoliki na ścianie z kafli czy też lepiej zamontować listwy drewniane ?

Ja mam listwy drewniane tzn. prawie wszędzie takie gotowe z Castoramy na Bielanach, a na niższym poziomie (korytarz przy kotłowni i garażu) listwy zrobili mi gratis moi stolarze od drzwi i schodów (bo zostało im trochę materiału, który dla mnie kupili).

Stolarze stwierdzili, że tam, gdzie będzie wilgoć trzeba dać drewniane bejcowane i lakierowane, bo te gotowce szybko się rozlecą.

Jeśli dobierzesz jakieś ładne plastikowe to będą najbezpieczniejsze (do moich paneli niestety żadne nie pasowały).

prawdopodobnie rzecz gustu. moim zdaniem sensowniej wygląda cokolik z przyciętych płytek (wersja wypas cokoliki gotowe) w przedpokoju będzie często mokro i "błotnisto".

Witam

Po konsultacji z moderatorem forum chciałbym zaprosić Państwa na bezpłatna prezentację systemu automatyki domowej nazywanym również systemem typu Inteligentny Dom. Oto link do stosownego ogłoszenia:

http://forum.muratordom.pl/system-automatyki-domowej-bezplatna-prezentacja-wroclaw,t161194.htm

Ogłoszenie szczególnie skierowane jest do osób które interesowały się już inteligentnymi instalacjami, ale okazywały się one niedostępne cenowo.

Prezentacja ciekawa będzie również dla osób które chciały by mieć alarm w domu, który będzie potrafił służyć domownikom przez cały czas, a nie tylko podczas ewentualnego pożaru czy włamania.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu

:o :o :o Oj podpadł mi Pan Przybyłkiewcz- Okna wstępna wycena wyszła 13000 w czwartek przyjechał na budowę pomierzyć no i chcieliśmy podpisać umowę, a on stwierdził, że musi jeszcze raz przeliczyć...no i dzisiaj wyszło mu 19500 :o :o :o doszło jedynie okno 60x60białe i 2 silniczki do rolet( podobno jeden kosztuje 300zł tak mówił w czwartek) TEMU PANU JUŻ PODZIĘKUJEMY

Metti, moj fachowiec powiedzial mi, ze budinpol ma niskie ceny. Pytalam tylko o plytke klinkierowai rzeczywiscie niedrogo. Cegle potrzebuje na slupki ogordzeniowe, ale dziurawke. Ty pewnie chcesz pelna?

Moniaq, sprobuj z oknami extherm2 w Psarach. naprawde jestem z nich zadowolona i cen oczywiscie.