Regand 26.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czy ktos wie, gdzie w okolicach Wroclawia stoi wybudowany domek: Marysia III Archipelag ? http://www.archipelag.pl/files/Project/gj7o12s05v6efv/view_0a3ssm405v6g7f_size1.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czy ktos wie, gdzie w okolicach Wroclawia stoi wybudowany domek: Marysia III Archipelag ? http://www.archipelag.pl/files/Project/gj7o12s05v6efv/view_0a3ssm405v6g7f_size1.jpg[/url] Wrealu to nie wiem ,ale tu jest watek tego projektu z fajnymi zdjeciami ......moze chociaz to na poczatek http://forum.muratordom.pl/marysia-iii-by-andrea,t142830-120.htm?highlight=projekt%20marysia%20iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 30.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mam pytanie - czy ktoś słyszał o takim wykonawcy - PAWEŁ STACHURA ?? Ma firme ogólnobudowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 30.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź.Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 30.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 ja poproszę o namiar na posadzkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 30.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też poproszę namiar na posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też poproszę namiar na posadzki Rafał Lipiec jeden z "misiów" i jeszcze się nie zepsuł http://www.grupawroclawska.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 01.07.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 posadzki 500258600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 01.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() zabudowa poddasza: p.Andrzej 694 091 713 (sprawdził się zarówno u nas jak i u Joli z Melisy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 01.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 01.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa. Widzę, że leciesz tymi samymi ekipami co ja . Jeśli chodzi o ocieplenie poddasza to robił u mnie Wojtek Fila 602 325 931 (kontakt też z forum dostałem). Pzdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 01.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Szukam ekipy do zrobienia ogrodzenia z siatki powlekanej ( materiał wraz z wykonaniem ) Na grupie wrocławskiej znalazłam namiary na ogrodzenia z siatki. firma Plast-Met z Trzebnicy robi takie bramy, montują też ogrodzenia z siatki - nie tylko produkują (to dla innych zainteresowanych) tel.312-07-93 Robią jeszcze w Psarach i ciekawostka , bo dostałam takie same wyceny co do grosza w obu firmach. Chyba to ta sama firma chociaz nazywa sie inaczej. Mam do ogrodzenia tylko 50 mb z tyłu domu, wyliczyli mi 85 PLN netto ( robocizna z materiałem - w tym podmurówka z prefabrykatów.) Znalazłam jeszcze DRU - MAR Systemy Ogrodzeniowe ul. Prusicka 22 55-100 Trzebnica Tel./Fax: (071) 312-06-23 Tel./Fax: (071) 387-07-85 Tu podali mi netto 62 pln material plus robota 45 pln razem około 107 netto Macie może jeszcze jakies namiary na ogrodzenia z siatki wraz z wykonaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 01.07.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam, Proszę o info czy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... u nas robil pan Darek namiary mialam od kolegi z forum tez byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 02.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 jeśli ktoś szuka okien drewnianych, to własnie zamontowali mi komplet z adpolu. prezentują sie naprawde nieźle. szczególną uwagę zwracałem na wykończenia silikonowe przy szybach i są zdecydowanie bardziej estetyczne niż u urzędowskieno np. ekipa monterów , szybka sprawna, jedynie zostawili po sobie bałagan (folie, kartony i puszki po piankach) wycena była najkorzystniejsza u nich, ale dlatego,że miałem okna z łukami. za to drzwi zewnętrzne kosmicznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 03.07.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jakby ktos szukal wykonawce ogrodzen to chcialem przestrzec przed uslugami p. Berezański ego z Kamienca WroclawskiegoWprawdzie nie zdecydowalem sie na jego uslugi ale sposob kontaktu i kultura osobista odbiegaja znacznie od przyjetych norm.Do tego jeszcze bardzo wysokie ceny (chociaz na poczatku wydaje sie ok)z pozdrowieniami z Wojnowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam, P z Obornik Śl.zy macie jakąś sprawdzoną ekipę od zabudowy i ocieplenia poddasza? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli ktoś chce sparwdzonego elektryka lub posadzkarza służę pomocą (tylko oni się sprawdzili:() Na posadzki to by namiar się przydał, elektryka też poproszę bo p. Kocot coś ostatnio zabiegany i nie ma czasu na spotkanie... Co do elektryka, to tylko mogę polecić p. Kocota a co do posadzek p. Cyran 0691251166 9możecie powołać się na Rafała z Piecowic:)) naprawdę fajna ekipa. Sprawdż |Remigiusza - zaznaczam że nie robił u mnie - 66219013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniołek77 07.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak tak troszkę z innej beczki SPRAWDZONY I SOLIDNY KONTAKT NA ŚWIADECTWO ENERGETYCZNE MIESZKAŃ I BUDYNKÓW WOJ.OPOLSKIE, ŚLĄSKIE,DOLNOŚLĄSKIE wysyłam na priva Pozdrawiam i życzę postępów Retro-wiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak tak troszkę z innej beczki SPRAWDZONY I SOLIDNY KONTAKT NA ŚWIADECTWO ENERGETYCZNE MIESZKAŃ I BUDYNKÓW WOJ.OPOLSKIE, ŚLĄSKIE,DOLNOŚLĄSKIE wysyłam na priva Pozdrawiam i życzę postępów Retro-wiczkato ja poproszę, bo wkrótce przede mną papierologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ekipa monterów , szybka sprawna, jedynie zostawili po sobie bałagan (folie, kartony i puszki po piankach). Może Wam się trochę narażę - ale co tam - jestem na obcym podwórku Czy uważacie że ekipa montująca okna, czy też inne elementy powinna pozabierac po sobie wszelkie smieci? opakowania, kartony itp? Sam jestem wykonawcą i czasem zastanawiam się czy tego wręcz nie nakazać - bo na ogól jesli klient poprosi to zabieramy, jesli nic nie powie.. zostają zebrane w worku - bo porozwalanych po całej budowie to nawet ja nie toleruję... Kiedys pewna ekipa monterska powiedziala mi - opakowanie jest częścią towaru za który klient zapłacil. ciekaw jestem Waszego zdania jako Inwestorow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts