BeaWroc 17.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dokładnie za tydzień będzie to 3 rok mojego zesłania... od razu zesłania , a co źle na banicji-nie podobie się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 27.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam,czy ktoś może ma doświadczenia z instalatorami alarmów + elementów inteligencji budynku?Poszukuję kogoś kumatego w centralach Satel Integra, nie bojącego się kontraktonów wewnętrznych, kto oprócz samego alarmu dałby radę dołączyć sterowanie kilkoma operacjami w domu.pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 27.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 adamrw jeżeli nie masz jeszcze żadnego namiaru to się odezwij. Być może będę mógł Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 28.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Na allegro od 200zł (np aukcja 859419016), jak znajdziesz taniej to także poproszę o namiar na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 swiadectwo normalnie kosztuje ok.600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 swiadectwo normalnie kosztuje ok.600zł. Świadectwo to tylko świstek... We Wrocku standardem jest ok 400zl, jak widać na aukcjach od 200zl. "Uprawnionych" przybywa i ceny raczej nie będą rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja tylko mowie ile to kosztuje z moich informacji na rynku w-w a mam je niejako z pierwszej wlasnej reki;)mozliwe ze mozna je kupic nawet za darmo. podaję srednia cene rynkowa.na allegro nie znam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja tylko mowie ile to kosztuje z moich informacji na rynku w-w a mam je niejako z pierwszej wlasnej reki;) mozliwe ze mozna je kupic nawet za darmo. podaję srednia cene rynkowa. na allegro nie znam nie wiem Na szczęście mamy internet, aby komuś nie zapłacić 600zł za C.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 28.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Na allegro od 200zł (np aukcja 859419016), jak znajdziesz taniej to także poproszę o namiar na PW. Ja robiłem u Pani z aukcji 859520971 - przyjeżdża na miejsce, pożycza projekt do obliczeń, robi fotki i po paru dniach osobiście odbieramy we Wrocku płacąc przy odbiorze. To tylko świstek, więc polecam. Tę Panią polecał o ile kojarzę także Trociu tutaj na grupie wrocławskiej, więc ja tylko potwierdzam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 tmk na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Planujący robić certyfikat - jak chcecie mieć super wynik końcowy EP to musicie podać, że palicie pelletami - wtedy mnożnik energii x 0,3 - a np. przy węglu z tego co pamiętam 1,1, a przy prądzie 3,0 Po tym widać jak bzdurne są wyniki końcowe - kto wie kiedy Związek Socjalistycznych Republik ... tzn. UE z bandą ekoterrorystów wprowadzą nam podatek od emisji CO2 uzależniony od EP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 28.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam!,. Potrzebuję "świadectwo energetyczne", ale w przyzwoitej cenie. Przeglądałam "allegro" oraz forum Muratora. Ceny powalające. Cześć Danusia, nie wiem czy już znalazłaś szpeca od charakterystyki energewtycznej, ale jeśli nie to spróbuj pod tym numerem: 601922905 Gość jest z Oławy. Niestety nie wiem jak się ceni. Ale możesz go sprawdzić Jak już dowiesz się ile to daj znać ... może pomogę Ci jeszcze zbić cenę. Kiedyś graliśmy razem w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Po tym widać jak bzdurne są wyniki końcowe - kto wie kiedy Związek Socjalistycznych Republik ... tzn. UE z bandą ekoterrorystów wprowadzą nam podatek od emisji CO2 uzależniony od EP Wystarczy że wmawiają (i to skutecznie) że mamy ocieplenie klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 29.12.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Po tym widać jak bzdurne są wyniki końcowe - kto wie kiedy Związek Socjalistycznych Republik ... tzn. UE z bandą ekoterrorystów wprowadzą nam podatek od emisji CO2 uzależniony od EP Wystarczy że wmawiają (i to skutecznie) że mamy ocieplenie klimatu Ocieplenie może mamy, ale wmawiają, że spowodował je człowiek i musimy za to bulić jakimś cwaniakom - zresztą zobaczcie sami co o tym mówią fachowcy: http://www.youtube.com/watch?v=kd0W5AfR2Lg http://www.youtube.com/watch?v=Q9qe1_F5loE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ocieplenie może mamy, ale wmawiają, że spowodował je człowiek i musimy za to bulić jakimś cwaniakom albo i nie mamy http://www.polityka.pl/nauka/251186,1,idzie-zimno.read a to już bardziej luźno: http://www.eioba.pl/a102199/ocieplenie_klimatu_mit_obalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusieńka 29.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Dzięki za tak szybką reakcję na moje pytanie. Otóż znalazłam na "Allegro" Panią za 200,- zł. Jak będę miała świadectwo to się odezwę.Natomiast gdyby ktoś potrzebował kominiarza to mam za 250,-zł. /zapłaciłam przed świętami/ Pan Andrzej Urbanowicz, tel.601 311 607. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Natomiast gdyby ktoś potrzebował kominiarza to mam za 250,-zł. /zapłaciłam przed świętami/ Pan Andrzej Urbanowicz, tel.601 311 607. Chyba jesteśmy na tym samym etapie Dzisiaj miałem wizytę kominiarza, pooglądał piec, zetkę, posprawdzał drożność, wdrapał się na komin, oglądał nawet kolor sadzy, a był prawidłowy brunatny. Skasował 200zł i polecał się na przyszłość. Chętnym wysyłam namiar na PW. Jutro dzwonię o certyfikat i będzie komplecik do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A ja dostałem świadectwo na gwiazdkę A gwiazdka mnie tak chytrze podpytywała wcześniej, że niespodzianka była na 100% Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 o proszę to jeszcze taniej niż 200zl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts