stejan 19.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam, rodzice poszukują sprawdzonej ekipy cieśli do pracy przy konstrukcji dachu na bliźniaku. Przy okazji, gdzie zaopatrywać się w materiał na więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 czy ja tez moge poprosić o namiar na tynkarzy wapienno-cementowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 21.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ja się również podłączam... a i za podbitkarzy z góry serdecznie dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 o podbitkarzy też gorąco proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.04.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam, Przy okazji, gdzie zaopatrywać się w materiał na więźbę? Zamawiałam w tartaku w Chrząstawie Małej [GJS , bracia Galińscy, tel. 603882084]. Objechałam osobiście wszystkie tartaki tam w okolicy i Ci mnie najbardziej przekonali. Cieśla pochwalił, mówił, że nigdy nie było problemów z drzewem od nich. W poniedziałek mają mi przywieźć na budowę, wczoraj oglądałam na placu w tartaku - wygląda porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekwu 03.05.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam serdecznieCzy może ktoś z szanownych Forumowiczów używa przydomowej oczyszczalni biologicznej? A może ktoś załatwiał formalności w Wiszni małej lub/i Trzebnicy? Od czego zacząć? jaka jest szansa odprowadzania oczyszczonej wody do przydrożnego rowu? (operat wodnoprawny, pozwolenie wodnoprawne?) Czy jest z tym sporo załatwiania? A jakiej firmy oczyszczalnie macie? Wiem, że POLIPLAST produkuje takie, ale czy są dobre? Bardzo prosze o komentarze i Waszą radę.Mozliwe odpowiedzi na priv, mogę nawet podjechać i spokojnie pogadać....Będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiamwumar/Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makalu 04.05.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam wszystkich! buduje z deweloperem bliźniaka, jestem na etapie planowania wykończeniówki szukam sprawdzonych namiarów na: firmę w której można kupić wkład (raczej Jotul lub Supra - ale jak najtaniej) i zrobić obudowę kominka (pod DGP na które mamy już wykonawcę - łącznie z rekuperacją) parkieciarza - deski i parkiet, materiał i montaż kafelkarza - może być drogi byle robił pięknie stolarza - drzwi wewnętrzne, nakładki na schody, parapety wewnętrzne kuchnie z drewna - ale w dobrej cenie, bo już robiliśmy przymiarki i różnice idą w kilkanaście tysięcy :/ malarza - będzie kilkaset m2 do pomalowania będę bardzo wdzięczny za podzielenie się wiedzą pzdr makalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ktoś chętny na jakieś 1m3 ścinków styropianu? Cały czas leży mi to koło domu i straszy. Jak niezbyt daleko to mogę sam przyczepką podrzucić. Styro dobry - szary z termoorganiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ponawiam pytanie o ziemię do ogrodu. Jakieś tanie namiary? Nie musi być zbytnio dobra - na trawnik ma iść. Potrzeba tego ze 100m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 06.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Z serii szukających: szukam projektanta od gazu [sieć wewn. od skrzynki w płocie stawianej przez gazownie do domu] - takiego żeby załatwił kompleksowo z pozwoleniem na budowę włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 06.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Szanowna grupo, szukam dobrej firmy do zaprojektowania i zainstalowania instalacji do mechanicznej wymiany ciepła (rekuperatory). Próbowałem skorzystać z tutejszej wyszukiwarki żeby znaleźć ten temat bo sądzę że był poruszany, ale niestety chyba jestem za głupi bo nic nie znalazło :-/Pomóżcie please i powiedzcie gdzie mam szukać bądź podajcie jakieś namiary. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 07.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Szanowna grupo, szukam dobrej firmy do zaprojektowania i zainstalowania instalacji do mechanicznej wymiany ciepła (rekuperatory). Projekt robiła nam firma Intelplast z ul. Robotniczej. Ze współpracy z projektantem jesteśmy jak najbardziej zadowoleni, teraz czekamy na wykonanie instalacji - na razie negocjujemy cenę i warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.05.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Z serii szukających: szukam projektanta od gazu [sieć wewn. od skrzynki w płocie stawianej przez gazownie do domu] - takiego żeby załatwił kompleksowo z pozwoleniem na budowę włącznie. claris - ja zleciłem to firmie ETKA w oławie http://www.etka.pl/ właściciel dosyć sensowny, kasy nie zdziera a i czasowo jakoś się wyrabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Witam. Poszukuję chętnych na szambo - najlepiej na już i z takiej firmy http://www.walbud.com.pl/index.html ale nie koniecznie takiej. Wiadomości proszę słać na PW. Zakończono poszukiwania z sukcesem Edytowane 13 Maja 2010 przez Ryska juz nieaktualne poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witajcie Proszę o informację, ile trzeba zapłacić za m2 tynku zewnętrznego ( wapiennego) ? Jeśli ktoś dysponuje namiarami na dobrą i nie drogą ekipę, to będę wdzięczna Pozdrawiam PS Dzwoniłam do faceta od tynków i mi krzyknął 15 zł z gruntowaniem. Natomiast jest inny problem. Facet powiedział, że na styropian nie kładzie się tynku wapienno-cemnetowego, tylko tynk strukturalny : akrylowy lub coś tam innego i najlepiej 2 do 2,5 mm. Jeśli macie namiary na ekipę , to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.05.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 mam do odsprzedania:- porotherm 25 ok. 150szt,- pustaki stropowe keramzytowe otwarte - 70szt,- pustaki stropowe keramzytowe zamkniete - 10szt- zakończenia stropowe - 10szt,- nadproża, rózne wymiary 10szt.Prosze o kontakt mailowy [email protected].Odbiór w Bielanach Wrocławskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.06.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 jak ktoś rozważa zakup bramy garażowej to polecam P.Roberta Stasiaka z firmy Irga - dzis mi zamontował bramę szybko, sprawnie, dokładnie i na wesoło!warto złozyć zapytanie ofertowe, bo ceny też ma konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 moze ktoś potrzebuje barak budowlany - taki wóz naprawczy kolejowy.Niestety do transportu potrzebny jest dźwig i platforma do przewiezienia.Barak stoi na Bielanach Wrocławskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.06.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 po ile,gdzie i jakiej grubości kupowaliście ostatnio styropian 038?odnoszę wrażenie, ze ceny rosna z dnia na dzień i taniej jak 160zł/m3 nie znajdzie się... chyba, że ktoś zna tanie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 21.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja nie kupowałam ale dowiedziałam się wczoraj ciekawej rzeczy, jak w górę idzie ropa i benzyna to styropian również ja się zdziwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts