wojgoc 21.06.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 koszty transportu - ale aż takiego wpływu nie powinno to mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 koszty transportu - ale aż takiego wpływu nie powinno to mieć. Styropian to polistyren ekspandowany, a polistyren wytwarza się z ropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.06.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Styropian to polistyren ekspandowany, a polistyren wytwarza się z ropy. nie chodzi przypadkiem o estrudowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 25.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czy ktoś z was budował może z firmą ES POLSKA? pytam wszędzie to i tu popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 nie chodzi przypadkiem o estrudowany? Ekstrudowany to tzw. XPS czyli po "naszemu" styrodur - też z ropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 27.06.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Czy ktoś może polecić "swoich" fachowców od: 1. tynków wewnętrznych 2. ocieplania poddasza (połać, strop) 3. ocieplania i tynków zewnętrznych (wełną lamelową)? Byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 polecam p. Adama Radszkiewicza do prac instalatorskich - wod-kan, co, kanaliza, podłogówka. Szybko, solidnie, kulturalnie, czysto.U mnie właśnie skończył i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 potwierdzam u mnie p. Adam:) robił wodę i kanalizację oraz podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 07.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wojgoć i Kaska a powiedzcie ile wziął od was Pan Adam bo mi robił wycenę i wydawał się w porządku facetem ale jednak zdecydowałam się na ofertę Pana Marcina Zagozdy właśnie ze względu na cenę i taką mało konkretną ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 07.07.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) witam przyłączam się do grupy budujących z okolic Wrocławia, moja działka leży w Łukaszowicach gmina Siechnice, projekt Z55 w odbiciu lustrzanym, a budujemy z firma DARN domy pod klucz na dzień dzisiejszy jesteśmy na etapie papierologii czekam na mapkę do celów projektowcyh i na dniach mam zamiar wybrac sie po mape do celów opiniodawczych żeby móc złożyć wnioski o warunki techniczne odnośnie budowy to mamy zamiar budowac z Silki a na dach roben, ocieplenie styropian, na razie w tym temacie wiem tyle bo wiadomo rzeczami technicznymi zajmują się raczej faceci więc w tym temacie prawo decyzyjne ma mąż w kilku postach wcześniej pytacie o namiary na fachowców od tynku jeśli ktoś zainteresowany nadal to moge dac namiary na priv Edytowane 7 Lipca 2010 przez gosia86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 07.07.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Mam prośbę czy mógłby ktoś wskazać mi jaki wniosek ( ze strony Energii Pro) trzeba złożyć do Energetyki aby wydali warunki przyłączenia do sieci energetycznej (juz od skrzynki do budynku??) chodzi mi o wniosek o wydanie warunków technicznych, taki potrzebny do pozwolenia na budowe?? z góry dziękuję za pomoc na stronie energii pro jest kilka tych wniosków i nie wiem który to ma być, domek będzie jednorodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 o ile mnie pamięc nie zawodzi to ten:Wzór wniosku o określenie warunków przyłączenia do sieci elektroenergetycznej o napięciu nie wyższym niż 1 kV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dzieki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 09.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 prosze o namiary do jakiś murarzy macie moze kogoś takiego budowa domu D06 mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Dawo25 - a może napiszesz skąd ( w przybliżeniu) jesteś?Gdzie, po której stronie Wrocławia ( jeśli Wrocławia) będziesz się budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 12.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam, mam pytanko - gdzie we Wrocławiu lub okolicach można kupić i uszyć w miarę tanio, a dobrze firanki i zasłony??? Byłam dzisiaj w Domarze, ale tam wycenili mi firany i zasłony na moje 3 okna na poddaszu na 4800!!! (i wcale nie wybrałam najdroższych!)...a gdzie tu jeszcze firany na cały dół domu???? Będę wdzięczna za jakiś namiar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Materiał tanio na allegro, obszycie możesz zapytać np w casto, swego czasu mieli niedrogo. Nasze szyła żonka samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klezmer 14.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam, na gwałt poszukuję ekipy do zakończenia elewacji. Mam zrobiony styropian i zatopioną siatkę, potrzebuję zrobić drugi raz klejem i tynk silikonowy. Około 350 m2. Byłbym wdzięczny za namiary na sprawną ekipę, budowa we Wrocławiu. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 25.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ja własnie zamawiałam firany na allegro, cena w porównaniu do tej co piszesz niziutka;) sklep nazywa sie chyba kiarbar seven czy jakoś tak. zamawiałam u nich 5 firan, wszystkie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witaj grupo,Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytania/prośby bardziej doświadczonych forumowiczów: Gdzie kupić tani styropian pod wylewkę? (znalazłam najtańszą ofertę na allegro 140 zł/ m3 plus transport z Krakowa).Czy ktoś może podzielić się namiarami na piasek (do wylewek) w południowo zachodniej części Wrocławia? Gdzie najtaniej można dostać cement? Do osób, które finansowały przyłącze wodno - kanalizacyjne, czy cena 80 zł/ mb za sieć wodociągową to dużo czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts