albert07 23.08.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 grupo znacie może jakiegoś dobrego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry1982 01.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czy ktoś zakładał u siebie oczyszczalnię ekologiczną i może podać namiar na sprawdzoną ekipę co zamontuje oczyszczalnię i załatwi wszelkie formalności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 witajcie, mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witajcie, mam pytanie odnoście bram garażowych i drzwi (zewnętrzne główne i zewnętrzne do kotłowni). Jeśli chodzi o bramy, to wiem, że dobre oferty Hormann można dostać w Irdze. Czy polecicie jakąś firmę, jeśli chodzi o Normstahl? Czy kupowaliście bramę i drzwi w jednej firmie, bo wychodziło taniej niż zamawianie w różnych miejscach? Na ile wcześniej zamawialiście bramy i drzwi i czy zgrywaliście ich montaż z montażem okien? ja sprawdzałem Normstahla w Bingo, ale był o 20% drożej jak Hormann, zgrałem montaz bramy z montażem okien a zamawiałem 6 tygodni wczesniej - tyle wynosił mi. okres oczekiwania na brame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 06.09.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Jeśli ktoś miałby jakieś pytania odnośnie certyfikatów energetycznych budynków, bądź też byłby ktoś zainteresowany to zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts