NASZBLUSZCZ 26.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam serdecznie po urlopie znalezlismy ekipe (gorale) i ruszamy w polowie sierpnia! troche przestoju ale wole juz sprawdzona ekipe niz znowu sie wkopac mam pyt: po ile kupujecie deski na wiezbe dachowa? pozdrawiam zycze owocnej pracy i jaknajmniej stresu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jeszcze jedno pytanie : czy na wiercenie studni potrzebne są jakieś pozwolenia? Jak znam życie to pewnie tak Qrcze jeszcze tego by brakowało - nic mi o tym nie wiadomo - ja sobie sam pozwoliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jeszcze jedno pytanie : czy na wiercenie studni potrzebne są jakieś pozwolenia? Jak znam życie to pewnie tak Zadzwoń do wodociągów i sprawdź. Z tego co kiedyś rozmawiałem, to pozwolenie (zgłoszenie?) potrzebne jest na głębinówkę, do płytkiej studni do iluś metrów nie. ps. Jeśli pytasz o same uprawnienia do kopania, to jak widziałem błędny wzrok studniarzy, nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 do płytkiej studni do iluś metrów nie. Do 30m mozna wiercic bez pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kolejna zabawa, tym razem z hydraulikiem. Był wstępnie zaklepany i tekst "jakoś się dogadamy", uwielbiam takie i od razu przycisnąłem o podanie zakresu jakoś. Wyśpiewał 1500zł za rozłożenie rur kanalizy w zerze Może jestem sknera, ale 1500 za dzień pracy bez materiału to moim zdaniem przegięcie (coś obiło mi się o 400-500zł). Ile płaciliście za rozłożenie rur i czy macie jakiegoś magika do polecenia? Teoretycznie na środę-czwartek po tym weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 30.06.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szukamy drzwi tymczasowych, nie ma ktos na zbyciu? 2 sztuki. pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olij 01.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ja właśnie czekam na wycene od hydraulika, zastanawiam się czy iść w miedź czy plastik kazde rozwiązanie ma tylu zwolenników co przeciwników, a wy na co się decydowaliście? zobaczę wyceny i pewnie jakąś decyzję podejmę, elektryk powinien w tym tygodni tez rozpoczac prace i na sierpien planuję wielkie tynkowanie, ekipe już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.07.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ja właśnie czekam na wycene od hydraulika, zastanawiam się czy iść w miedź czy plastik kazde rozwiązanie ma tylu zwolenników co przeciwników, a wy na co się decydowaliście? Ja mam mix'a. Ogrzewanie na dole jest w plastiku. Na góre poszła miedź, ze względu na to, że w przypadku plastiku musiała by być rozdzielnia i więcej rur do położenia. Woda też w plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariecik 01.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam wszystkich budujących z okolic Wrocławia! Robię z żoną przymiarkę do budowy domu w Wojnowicach.Działka jest nieuzbrojona w prąd.Prąd idzie w ziemi wzdłuż mojej działki aż do sąsiada, który ma budowę 2 domy dalej po tej samej stronie drogi polnej. W Oleśnicy każą czekać 19 miesięcy na podłączenie prądu do mojej działki. Proszę, polećcie dobrego i rozsądnego cenowo projektanta przyłącza elektrycznego do działki w okolicy Wrocławia. Chcę przyspieszyć procedurę podłączenia prądu. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 01.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ktos pytal o veluxy, oto namiar na kolesia, ktory naprawde dal mi dobry opust - 27% - fakt, ze przy 12 okinach + 2 swietliki Potwierdzam solidny namiar na okna dachowe Velux (telefon kontaktowy do pana Artura 509690793). Szybko, sprawnie i ceny lepsze niż przy Krakowskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 02.07.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ktos pytal o veluxy, oto namiar na kolesia, ktory naprawde dal mi dobry opust - 27% - fakt, ze przy 12 okinach + 2 swietliki Potwierdzam solidny namiar na okna dachowe Velux (telefon kontaktowy do pana Artura 509690793). Szybko, sprawnie i ceny lepsze niż przy Krakowskiej:) jezeli mozna to tez bym skorzystala z tego telefonu jestesm na etapie kupowania okien dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 02.07.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 02.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam u nas kończą ściankę kolankową ale dachowcy wejdą dopiero na początku sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 02.07.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A mi zaczęli murować ścianę fundamentową. Mam mieć wszystko gotowe pod stawianie dachu na koniec sierpnia. Ciekawe, czy się wyrobią - dachowiec już umówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 02.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A u nas strop zalany, podlewamy go solidnie:) za 1,5 tyg ruszamy ze szczytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 02.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 My czekamy na mapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matadorRS 02.07.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ktos pytal o veluxy, oto namiar na kolesia, ktory naprawde dal mi dobry opust - 27% - fakt, ze przy 12 okinach + 2 swietliki Potwierdzam solidny namiar na okna dachowe Velux (telefon kontaktowy do pana Artura 509690793). Szybko, sprawnie i ceny lepsze niż przy Krakowskiej:) Pamietajcie liczy sie cena a nie ile % upustu dal. Ja jak sprzedaje to tlumacze wszystkim ze to tylko chwyt marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ile teraz po upuście kosztuje okno Veluxa 66x140 z kołnierzem i 78x140 - wie może ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 03.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ile teraz po upuście kosztuje okno Veluxa 66x140 z kołnierzem i 78x140 - wie może ktoś? Velux GGL M08 3059 (78x140) - 1065 brutto szyba energooszczędna hartowana Velux GGL M08 3059 (78x140) - 1125 brutto szyba bezpieczna kołnierz - 210 brutto Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 03.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam U nas końcówka z dachem, czekamy na okna... matadorRS pewnie przy drugiej budowie unikniemy kilka więcej błędów, ale wierz mi zawsze patrzę na cenę ostateczną a nie przyznany rabat XX - ceny na Velux`y osiągnęłam nawet jeszcze lepsze niż podał trabi (namiary umieściłam parę postów wyżej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts