Spad 04.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Szukamy drzwi tymczasowych, nie ma ktos na zbyciu? 2 sztuki. pozdrowka! mam jedną sztukę z rozbiórki, zewnętrzne dosyć solidne z ościeznicą, i może nawet klucz do zamka by się gdzieś znalazł. póki co walają sie pod działce ) oddam za free - strachocin - wrocław pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 04.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam a u nas czarna seria, przypałętała sie zieleń i od 3 tyg. jest młyn z załatwianiem świstków. na dodatek, z ekipy, która robiła, dwóch dopadł urzęd pracy i wysłał na etat, teraz majster (fachowiec, ale życiowa pierdoła) nie ma z kim murować. a było tak pięknie ..... )) gdyby komuś ekipa murarzy kończyła w przeciągu lipca-sierpnia, to prosze o namiary pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 05.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 No i stało się.. Moja ekipa murarzy się wycofała Muszę szukać nowej. Jakby ktoś mógł polecić jakąś to proszę o namiary na priv. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 05.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Hej J współczuję sama przechodziłam to samo. Jak chcesz, mogę podac na priva telefon do mojego wykonawcy. Nie mogę ich do końca ocenic, bo jestem dopiero na etapie ścian fundamentowych, ale na razie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 05.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Hej J współczuję sama przechodziłam to samo. Jak chcesz, mogę podac na priva telefon do mojego wykonawcy. Nie mogę ich do końca ocenic, bo jestem dopiero na etapie ścian fundamentowych, ale na razie jestem zadowolona. Hej! Oczywiście proszę o namiar i dziękuję. Sprawdzam teraz każdy kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 05.07.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 07.07.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam u nas kończą ściankę kolankową ale dachowcy wejdą dopiero na początku sierpnia... super anetko jeszcze troche i pojawi sie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 07.07.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A u nas strop zalany, podlewamy go solidnie:) za 1,5 tyg ruszamy ze szczytami. gratuluje cherry ja tez chcialabym juz podlewac strop ale jeszcze przyjdzie mi poczekac ze 2 tygodnie male przesuniecia ale tak to bywa na budowie juz sie przyzwyczailam i nawet powoli przestaje sie denerwowac bo to nic nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 07.07.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a jak u was posuwaja sie prace u mnie w przyszlym tygodniu klada strop pozniej tylko dach i bedzie pieknie uffff wierze ze tak szybko sprawnie pojdzie jak w moich marzeniach czego i was z calego serca zycze pozdrawiam a u nas czarna seria, przypałętała sie zieleń i od 3 tyg. jest młyn z załatwianiem świstków. na dodatek, z ekipy, która robiła, dwóch dopadł urzęd pracy i wysłał na etat, teraz majster (fachowiec, ale życiowa pierdoła) nie ma z kim murować. a było tak pięknie ..... )) gdyby komuś ekipa murarzy kończyła w przeciągu lipca-sierpnia, to prosze o namiary to wspolczuje tak sie czasmi sklada zle zawsze po burzy wychodzi slonce przelamiesz zla passe i bedzie dobrze u nas tez przesuniecia czasowe mamy male opoznienie ale coz tak widocznie musi byc pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 08.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No i stało się.. Moja ekipa murarzy się wycofała Muszę szukać nowej. Jakby ktoś mógł polecić jakąś to proszę o namiary na priv. Pozdrawiam Jarek Witaj! Miałam Ci wysłać namiary na ekipe, ale AnetkaS mnie uprzedziła Mam nadzieje, że uda wam sie szybko kogoś znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 08.07.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Zapomniałam sie przywitać, a tyle nowych osób Nie miałam czasu pisać, co nie znaczy że tu nie zagladałam Gratuluje wszystkim postępu prac, tym którzy walczą jeszcze z papierologia, architektami i np. z prądem życze cierpliwości i miłych urzedników szybko załatwiajacych wszelkie sprawy . U nas kończą już więźbę i zaraz zaczna kłaść dachówkę (dla ciekawych -Roben miedziana falista średzka plus). Okna kupione, też czekają w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 08.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A mogę spytać, jakie to okna, za ile i gdzie nabyte ? jestem właśnie na etapie rozglądania się za oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 08.07.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki za zainteresowanie. Byłem dzisiaj u nich na budowie w Szymanowie, to u Ciebie budują? Nie przyglądałem się domowi z wewnątrz, ale z zewnątrz naprawdę równiutko wymurowany, aż miło popatrzeć. Pozdrawiam Jarek Witaj! Miałam Ci wysłać namiary na ekipe, ale AnetkaS mnie uprzedziła Mam nadzieje, że uda wam sie szybko kogoś znaleźć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 08.07.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Nam wczoraj KB pochwalił ekipę, że tak równiutko wymurowane ściany fundamentowe, równa grubość spoiny itp. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 08.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Nam wczoraj KB pochwalił ekipę, że tak równiutko wymurowane ściany fundamentowe, równa grubość spoiny itp. Oby tak dalej Byłem dzisiaj u Twojej ekipy na budowie w Szymanowie - rzeczywiście murują bardzo równo, byłem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 08.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ups, pomyłka to nie moja budowa jest w Szymanowie, ja mam wymurowane ściany fundmantowe w Bogdaszowicach. W Szymanowie jest budowa ika_71, od której mam tych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 08.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ups, pomyłka to nie moja budowa jest w Szymanowie, ja mam wymurowane ściany fundmantowe w Bogdaszowicach. W Szymanowie jest budowa ika_71, od której mam tych wykonawców. Tak wiem Chodziło mi nie o to, że widziałem Twoją budowę, ale inną budowę Twojej ekipy (w Szymanowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 08.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 08.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A mogę spytać, jakie to okna, za ile i gdzie nabyte ? jestem właśnie na etapie rozglądania się za oknami. Czy myśląc o oknach masz na myśli dachowe?Jeśli tak to kilka dni temu podawałam sprawdzone namiary. Okna Velux - szybka realizacja, najniższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts