bemark 09.07.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 WITAJCIE kofani...dawno nie zaglądałam ..bo trwało płytkowanie dołu...mały hol wypłytkowany lazienka kotlownia juz dawno skonczone drzwi wewnetrzne zamontowane duzy hol kuchnia wyplytkowane ...teraz koncowka w salonie..meble do kuchni zamowione i bagatela 10000 poszło na kilka szafeczek ...sprzet juz czeka w kartonach ....i czekam ehhh az 7 tygodni...teraz mezus montuje lampy w holu jednym i drugim ..iiii umiera moja Magnolia jakas zaraz ja zjada..posypalam srodkami ale czy to cos da...plakac mi sie chce...trawka pieknie wzeszła...posadziłam bukszpanki..zrobie kilka fotek i pokaze wam jak cudnie rosna ...nie pokaze magnpoli ..pada...jak nie uratuje jej to posadze choinke ...cóż nadal mieszkamy w pracowni:)...jak bedzie gotowy salon przenosimy sie ale w pracowni pozostanie sypialnia ...i robimy podbitke ...postanowilismy z mezem zrobic ja sami we wrzesniu w czasie urlopu ..miala byc madera bedzie przybijanie ..ale kolezanka mowi ze moge sobie na zakonczenie prac zafundowac skrzynke wina madera i bedzie prawie to samo hahahhaha..pozdrawiam wszystkich serdecznie gratuluje ech pozazdroscic mozna trawka hmmm wspaniale u nas powoli sie budowa posunie i my kiedys napiszemy ze maja sie nasze sprawy ku koncowi a teraz jeszcze raz gratuluje i jak bedziesz miala czas pochawl sie troszeczke zdjeciami pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 09.07.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A mogę spytać, jakie to okna, za ile i gdzie nabyte ? jestem właśnie na etapie rozglądania się za oknami. my zdecydowalismy sie na okna grennline ladnie wykonane widzialam na budowei obok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 09.07.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Chodziło mi o okna nie-dachowe, namiary od Ciebie na Veluxy już mam oczywiście zanotowane - wielkie dzięki za nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 09.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 my zdecydowalismy sie na okna grennline ladnie wykonane widzialam na budowei obok pozdrawiam _________________ A jakie to okna? nic jeszcze o nich nie słyszałam, od niedawna dopiero szukam, to plastiki czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 09.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ewuniamiii gratuluje mieszkania w swoim domku , to normalne że sie człowiek wykańcza przy wykańczaniu domku i chyba wszystkich nas czekają drobne i wieksze prace domowe, gdy już sie wprowadzimy A co do magnolii, to zawsze możesz liczyć na tą przy Legnickiej we Wrocławiu Anetko ciesze sie ze jestes zadowolona z ekipy j widziałam Twój projekt, zgrabniutki ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 09.07.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 my zdecydowalismy sie na okna grennline ladnie wykonane widzialam na budowei obok pozdrawiam _________________ A jakie to okna? nic jeszcze o nich nie słyszałam, od niedawna dopiero szukam, to plastiki czy drewno? podaje link http://www.ofo.eneti.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 09.07.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 my zdecydowalismy sie na okna grennline ladnie wykonane widzialam na budowei obok pozdrawiam _________________ A jakie to okna? nic jeszcze o nich nie słyszałam, od niedawna dopiero szukam, to plastiki czy drewno?[/quo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Co do okien w okolicach Wrocławia - przejrzyjcie sobie ten wątek i grupę wrocławską. Kilka razy już była mowa o oknach. Może pomocne będzie hasło Empol - ja mam od nich i jakieś swoje opinie już chyba pisałem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 09.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Co do okien w okolicach Wrocławia - przejrzyjcie sobie ten wątek i grupę wrocławską. Kilka razy już była mowa o oknach. Może pomocne będzie hasło Empol - ja mam od nich i jakieś swoje opinie już chyba pisałem w temacie. Trociu jak zawsze się z Tobą zgadzam Sama też zamówiłam w Empolu Schuco Cava - mój ulubiony profil. U Jezierskiego był dlugi okres oczekiwania na realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.07.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Trociu jak zawsze się z Tobą zgadzam Sama też zamówiłam w Empolu Schuco Cava - mój ulubiony profil. U Jezierskiego był dlugi okres oczekiwania na realizacje Jak ja swoje zamawiałem to jeszcze aluplasty mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 09.07.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam ! Budujemy domek Słoneczko z pracowni Horyzont w miejscowości Bogusławice koło Oleśnicy. Właśnie ruszyliśmy zapraszam do czytania dzienników . A gdzie można najtaniej kupić bloczki fundamentowe ? Pozdrawiam Krzyś i Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 09.07.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam ! Budujemy domek Słoneczko z pracowni Horyzont w miejscowości Bogusławice koło Oleśnicy. Właśnie ruszyliśmy zapraszam do czytania dzienników . A gdzie można najtaniej kupić bloczki fundamentowe ? Pozdrawiam Krzyś i Aga. witam ladny domek ja rowniez buduje dom z horyzontu ale mile pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 09.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witam ! Budujemy domek Słoneczko z pracowni Horyzont w miejscowości Bogusławice koło Oleśnicy. Właśnie ruszyliśmy zapraszam do czytania dzienników . A gdzie można najtaniej kupić bloczki fundamentowe ? Pozdrawiam Krzyś i Aga. bloczki np. tu: http://www.allegro.pl/item397252955_bloczki_betonowe_14_bloczek_trans_hds_wroclaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 09.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja ostatnio kupowalam WIKA 14 w GAI za 3,60 brutto (jakieś 2 tygodnie temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 09.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 j widziałam Twój projekt, zgrabniutki ładny domek Dzięki. Wprowadziliśmy radykalne zmiany co do wyglądu zewnętrznego, będzie bardziej nowoczesny. Zobaczymy jak to wyjdzie. Pozdr Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 10.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ciekawy artykuł, szczególnie dla nas budujących tu i teraz http://biznes.interia.pl/news/dobry-moment-na-budowe,1143755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 bloczki np. tu: http://www.allegro.pl/item397252955_bloczki_betonowe_14_bloczek_trans_hds_wroclaw.htmlWiedziałem, że na allegro jest wszystko Ja właśnie zabieram się za liczenie potrzebnej ilości na taras. Ktoś z Chrząstawy się przyłączy do bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 10.07.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ciekawy artykuł, szczególnie dla nas budujących tu i teraz http://biznes.interia.pl/news/dobry-moment-na-budowe,1143755 Jestem po polecanej lekturze...Bez wątpienia polepszyła się sytuacja z dostępnoscią materiałów, z drugiej zaś strony wg mojego doświadczenia z cenami bywa różnie a na pewno kontrowersyjny jest fragment dotyczący ekip budowlanych: Tańsza ekipa budowlana W dużych miastach mamy więc do czynienia ze zjawiskiem dawno niewidzianym: można wybierać ekipę budowlaną. Ta sytuacja nie dotyczy całego kraju i wszystkich miejscowości, ale zjawisko jest widoczne. Jego skutkiem jest też spadek cen usług budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Nakręcą koniunkturę, ludzie znowu zaczną się budować i ceny ruszą w górę jak przed rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 10.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ciekawy artykuł, szczególnie dla nas budujących tu i teraz http://biznes.interia.pl/news/dobry-moment-na-budowe,1143755 Jestem po polecanej lekturze...Bez wątpienia polepszyła się sytuacja z dostępnoscią materiałów, z drugiej zaś strony wg mojego doświadczenia z cenami bywa różnie a na pewno kontrowersyjny jest fragment dotyczący ekip budowlanych: Tańsza ekipa budowlana W dużych miastach mamy więc do czynienia ze zjawiskiem dawno niewidzianym: można wybierać ekipę budowlaną. Ta sytuacja nie dotyczy całego kraju i wszystkich miejscowości, ale zjawisko jest widoczne. Jego skutkiem jest też spadek cen usług budowlanych Z jednym się zgodzę. Właśnie szukam ekipy bo mi moja zrezygnowała i generalnie nie ma problemu - terminy: koniec sierpnia, wrzesień mogą startować. Teraz czekam na wyceny, wtedy będę coś mógł powiedzieć o cenach. Pozdr Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts