cherry 10.07.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam ! Budujemy domek Słoneczko z pracowni Horyzont w miejscowości Bogusławice koło Oleśnicy. Właśnie ruszyliśmy zapraszam do czytania dzienników . A gdzie można najtaniej kupić bloczki fundamentowe ? Pozdrawiam Krzyś i Aga. Witaj, my też budujemy słoneczko, w Kamieńcu Wrocławskim. Jesteśmy na etapie zalanego stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cherry 10.07.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 podaje link http://www.ofo.eneti.pl/index.php _________________ beata marek Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olij 11.07.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 witam wszystkich forumowiczów, my budujemy librę II z pracowni dobre domy w jordanowie śląskim. w tej chwili elektryk w środku robi swoje i po nim wejdzie hydraulik. ekipa od murów i dachu mogę chyba polecać, jeśli ktoś będzie zainteresowany to prześlę na priva namiary. okna mamy plastiki z drutexu, dachowe roto, bramę garażową normstahl, okna brama i rolety zewnętrzne w kolorze mahoń skoro było tyle zapytań o okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.07.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 bloczki np. tu: http://www.allegro.pl/item397252955_bloczki_betonowe_14_bloczek_trans_hds_wroclaw.html Ciekawe jest to, że mają dwie aukcje z bloczkami. Na jednej mają po 3,65 na innej po 3,75. Inna ciekawostka - na części aukcji są bloczki 14 a na drugiej części 12. I w niektórych częściach Polski są już po 2,50 od sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 12.07.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witajcie, widzę, że grupa jednak się utrzymała. Cieszy mnie to niezmiernie, gdyż jak dobrze pójdzie, to na jesień ruszę ze swoją budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 12.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 To trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 12.07.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witajcie, widzę, że grupa jednak się utrzymała. Cieszy mnie to niezmiernie, gdyż jak dobrze pójdzie, to na jesień ruszę ze swoją budową trzymam kciuki powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 13.07.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 ciekawy artykuł, szczególnie dla nas budujących tu i teraz http://biznes.interia.pl/news/dobry-moment-na-budowe,1143755 Jestem po polecanej lekturze...Bez wątpienia polepszyła się sytuacja z dostępnoscią materiałów, z drugiej zaś strony wg mojego doświadczenia z cenami bywa różnie a na pewno kontrowersyjny jest fragment dotyczący ekip budowlanych: Tańsza ekipa budowlana W dużych miastach mamy więc do czynienia ze zjawiskiem dawno niewidzianym: można wybierać ekipę budowlaną. Ta sytuacja nie dotyczy całego kraju i wszystkich miejscowości, ale zjawisko jest widoczne. Jego skutkiem jest też spadek cen usług budowlanych Z jednym się zgodzę. Właśnie szukam ekipy bo mi moja zrezygnowała i generalnie nie ma problemu - terminy: koniec sierpnia, wrzesień mogą startować. Teraz czekam na wyceny, wtedy będę coś mógł powiedzieć o cenach. Pozdr Jarek. według M.Mobiusa z Tempeltona - kiszka na rynkach wschodzących (taki jak nasz) trwa zwykle 15-20 mieś. takze zostało nam jeszcze około 4-8 mieś. (+ 6 mieś.) spokoju dopóki koniunktura nie zacznie się rozkręcać ponownie. to nawet szło by w parze z rozzruchem się na dobre z robotami na E2012 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 13.07.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 bloczki np. tu: http://www.allegro.pl/item397252955_bloczki_betonowe_14_bloczek_trans_hds_wroclaw.html Ciekawe jest to, że mają dwie aukcje z bloczkami. Na jednej mają po 3,65 na innej po 3,75. Inna ciekawostka - na części aukcji są bloczki 14 a na drugiej części 12. I w niektórych częściach Polski są już po 2,50 od sztuki z tymi cenami, czasami jest tak jak z wycieczkami, na pierwszy rzut oka super, a późnie opłata za transport, załadunek/rozładunek, zamówienie całego tir-a i wychodzi,że warto jechać do pobliskiej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 16.07.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 u mnie klada stropnarazie widze ladnie i sprawnie oby tak dalej ..a co u was sie dzieje na budowach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 HejPowinniście być na bierząco. Muszę kupić trochę bloczków betonowych na fundamenty tarasu. Na razie najlepsza cena to 3,65/szt. Jak wygląda ta cena obecnie - konkurencyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 17.07.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 nie weim po ile teraz sa bloczki mi tez dowiezli na budowe ale nie znam ceny jutro bede wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 17.07.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 a ja mam takie pytanie ile placiciliscie za podbitke material i robocizne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekipatrycja 17.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam jutro zaczynamy od ściągania humusu, lokalizacja: Paniowice dom: http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-159,177,61,opis.html nico zmodyfikowany (dwustanowiskowy garaż) pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.07.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 bemark 35zł robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.07.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 nie weim po ile teraz sa bloczki mi tez dowiezli na budowe ale nie znam ceny jutro bede wiedziala Wskazana w innym miejscu Gaja ma bloczki po 2,99/szt. Tak więc czekam na info, po ile Ty kupowałaś. Muszę wreszcie zacząć ten taras murować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 18.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam Poszukuje info o cenach podbitki drewnianej (material i robocizna) oraz styropianu 15 ryflowanego (gdzie i za ile) Pozdrawiam wszystkich w ten sloneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 nie weim po ile teraz sa bloczki mi tez dowiezli na budowe ale nie znam ceny jutro bede wiedziala Wskazana w innym miejscu Gaja ma bloczki po 2,99/szt. Tak więc czekam na info, po ile Ty kupowałaś. Muszę wreszcie zacząć ten taras murowaćAktualizacja - po 2,99 netto więc brutto około 3,65. - tyle co na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ika_71 ja mam za 35zł robociznę i 27 zł podbitkę (ale biore 85m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 19.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam,w zasadzie to jeszcze ne pora, ale już sie rozglądam za kimś od ocieplenia dachu. Napiszcie proszę, jakie Wy macie wyceny i jaki zakres prac pobejmuje ocieplenie dachu. Sama wełna czy wełna + folia proszczelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts