aga1401 08.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja mialam super ekipe.placilam im tygodniowki.kazdego dnia robota sprawdzana mierzona przedyskutowana.premia nawet jak bylo super.i za murarke zaplacilam niecale 10 tys . fakt ze 2 pomocnikow z rodziny. zawsze mielismy wyjscie jak cos spapraja to domu,jak im kasa nie spasuje to szerokiej drogi. ale wczesniej oblukalismy gdzie i jak pracowali. niektorzy fachowcy w tych czasach naprawde przesadzaja.albo robota do kitu,albo cena robocizny z kosmosu. takich uczciwych i w dobrej cenie to ze swieczka szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 35000 stan zero??? o matko z corka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 08.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 35000 stan zero??? o matko z corka altanki nie buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montom 08.10.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 MONTOM te 35 000 za stan zero to już chyba z materiałem czy sama robocizna ? nie no... 35 000 za robociznę to chyba mała przesada by była. To kwota za całość z materiałami:-D sprawdzić jak dna firma wykonuje swoje prace pozdrowionka dostaliśmy chyba 4 adresy budów do odwiedzenia.... budowy są na różnym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.10.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 domyslam sie ze to nie altanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika_71 08.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 boru co tam w sprawie szamba? wysłałam wiadomość na priv Wszystkim życzę optymizmu, sobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ja bede szukac szamba wiosna w grudniu zamierzam udac sie do wodociagow i dokladnie wypytac jak to jest z tym moim podlaczeniem sie do sieci.czy ja mam sobie kopac 150 m, czy oni maja sie tym zajac a ja sie tylko podlacze gdzies w granicy dzialki. bo juz mam metlik w glowie.nie wiem jak to sie odbywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 09.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ja bede szukac szamba wiosna w grudniu zamierzam udac sie do wodociagow i dokladnie wypytac jak to jest z tym moim podlaczeniem sie do sieci.czy ja mam sobie kopac 150 m, czy oni maja sie tym zajac a ja sie tylko podlacze gdzies w granicy dzialki. bo juz mam metlik w glowie.nie wiem jak to sie odbywa. Witam co do sieci wodociągowej to wszystko zależy od gminy,my u siebie niestety musieliśmy na własny koszt(i to nie mały) pociągnąć 120 metrów wodociągu i musimy to oddać na rzecz gminy która zwróci nam koszty to znaczy odda nam tylko 1 złoty za metr ale inaczej się nie dało bo ponoć takie przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 o kurde.to niezle.ja bede musiala przekopac 150m.ale wole to niz studnie. dzieki danadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 09.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 nie ma za co dopowiem tylko jeszcze że my płaciliśmy 110zeta za metr wodociagu a gmina tak jak wspomniałam oddaje tylko 1 zeta ale najlepiej jak się dowiesz w swojej gminie jak to u nich wygląda bo co gmina to inne warunki i zasady życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.10.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam co do sieci wodociągowej to wszystko zależy od gminy,my u siebie niestety musieliśmy na własny koszt(i to nie mały) pociągnąć 120 metrów wodociągu i musimy to oddać na rzecz gminy która zwróci nam koszty to znaczy odda nam tylko 1 złoty za metr ale inaczej się nie dało bo ponoć takie przepisy Łooo matko i córko jedyna U nas gmina zwraca 55 % poniesionych kosztów, przy czym dostaje u nas po gratisie projekt sieci wraz z prawomocnym pozwoleniem na jej budowę. Ale żeby 1 zł!!! To normalne @@$$%^&*^%$... Sami sobie prawodawcami i wykonawcami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 09.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ja mialam super ekipe.placilam im tygodniowki Ja płaciłem na koniec każdego etapu po odbiorze kierbuda - fundamenty+ocieplenie, ściany, etc... Łatwiej wtedy zaplanowac przepływy $$$ . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Potrzebuję namiary na sprawdzonego archeologa więc jeśli ktoś zna to proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Potrzebuję namiary na sprawdzonego archeologa więc jeśli ktoś zna to proszę na priva.Coś ciekawego wykopałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Oby nie, i właśnie po to mi taki miły archeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 09.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam co do sieci wodociągowej to wszystko zależy od gminy,my u siebie niestety musieliśmy na własny koszt(i to nie mały) pociągnąć 120 metrów wodociągu i musimy to oddać na rzecz gminy która zwróci nam koszty to znaczy odda nam tylko 1 złoty za metr ale inaczej się nie dało bo ponoć takie przepisy Łooo matko i córko jedyna U nas gmina zwraca 55 % poniesionych kosztów, przy czym dostaje u nas po gratisie projekt sieci wraz z prawomocnym pozwoleniem na jej budowę. Ale żeby 1 zł!!! To normalne @@$$%^&*^%$... Sami sobie prawodawcami i wykonawcami.. ano nasza biebna gmina i ni ema za co zrobić więc tak postępuje a na dodatek jak przekażemy już gminie to zarabia na nas bo każdy kto bedzie chciał się później wpiąć w to co wybudowaliśmy to płaci gminie a nam już nic się nie nalezy,nie mamy prawa partycypować później w kosztach a przekazać musimy niestety i to koniecznie Właśnie już odebraliśmy wszystkie papiery i od wykonawcy sieci i wybuliliśmy gruuubą kase aż serce krwawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ano nasza biebna gmina i ni ema za co zrobić więc tak postępuje a na dodatek jak przekażemy już gminie to zarabia na nas bo każdy kto bedzie chciał się później wpiąć w to co wybudowaliśmy to płaci gminie a nam już nic się nie nalezy,nie mamy prawa partycypować później w kosztach a przekazać musimy niestety i to koniecznie To i tak lepiej ze względu na możliwe awarie, konserwację i inne niespodzianki, bo wtedy gmina się martwi o wodociąg. Co ja gadam - Wy się martwicie i ścigacie gminę, żeby naprawiła Właśnie już odebraliśmy wszystkie papiery i od wykonawcy sieci i wybuliliśmy gruuubą kase aż serce krwawiło Domyślam się, ale jak puścisz pierwszy raz wodę z kranu w swoim domku, z pewnością Twoje serce już się uspokoi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danadom 09.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ano serduszko zabiło mocniej że wkońcu mam wode po 6 miesiącach walki ale już jest i dzięki niej mam już tynki a dzis ekipa od posadzek poprawiła mi chudziaka którego spierniczyła mi moje ekipa budowlańców,teraz troszke przeschnie,po niedzieli wchodzi hydraulik no i po nim wkońcu wylewki wkońcu zacznie byc super a do tego po niedzieli wejdzie ekipa od ocieplenia i podbitki i domek zacznie wkońcu wygladac jak domek a nie jak ruina hihihi pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 09.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Bardzo proszę o namiary na dobrego i NIEDROGIEGO elektryka, najlepiej z zachodniej strony Wrocławia. Jestem już po pierwszej wycenie i lekko się przeraziłam - elektryka, TV, TEL i alarm 12 tyś. Nie spodziewalam się takiej sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 11.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witam, bede zamawial szambo spod Radomia.. jest duzo tansze niz w probudzie. prosze o kontakt jezeli jest ktos zainteresowany/. razem taniej - transport sie rozklada pozdrawiam jacek Kiedy dokładnie będziesz zamawiał to szambo? Już teraz na dniach, czy za jakiś czas? witam, przesylam namiary na wybrane przeze mnie firmy. ludzie polecali szczegolnie firme pana Porzyczke.. ale nie znam cen. http://www.konradobet.pl/ http://www.allegro.pli/tem448637759_szambo_szamba_betonowe_szczelne_atest_pzh_tanio.html szamba.info.pl http://www.allegro.pl/item447886430_szambo_szamba_betonowe_szczelne_z_atestem.html Porzyczka Piotr 602-758-460 mysle ze dla tych firm z radomia nie jest mocno istotne czy to jest polnoc czy poludnie wroclawia .. oni i tak przez pol polski tu jada. ja chce zamowic szambo jak najszybciej. w kupie sila! pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts