Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Dzwoniliśmy do:

http://www.konradobet.pl/

cena za 8m szesciennych 1700 zł + transport 2,5 zł za km przy dwóch szambach, a 3,2 zł przy trzech za km ilość kilometrów od nich w okolice Wrocławia 700 (oczywiście w dwie strony)

Pan Porzyczka cena 8 m szesc 2600 netto

transport zgodnie z kilometrówka

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Dzwoniliśmy do:

http://www.konradobet.pl/

cena za 8m szesciennych 1700 zł + transport 2,5 zł za km przy dwóch szambach, a 3,2 zł przy trzech za km ilość kilometrów od nich w okolice Wrocławia 700 (oczywiście w dwie strony)

Pan Porzyczka cena 8 m szesc 2600 netto

transport zgodnie z kilometrówka

policzyłam, porównałam cenę z p. Porzyczka - przy trzech osobach jestesmy do przodu jakieś 150 zł, przy dwóch osobach tylko 35zł :(

Czyli najlepiej montować grupy 3 osobowe :D

Ja potrzebuję 10m3, czy wiecie jakie są ceny wiekszych szamb?

goskai pytaj sąsiada :)

ciekawostki z rynku:

- BUDINPOL ma promocję na cegłę 150 - 1,11 brutto,

- cement najtaniej wyszedł mi w Mrówce w Jelczu - 10,30 ,

- a od 7 października termat znowu (za betardem) obniżył ceny (biedaczki ;P) u nas pierwszy strop bedzie w tym tyg. i mam wieką obawę co do harmonogramu prac (ciężko będzie z dachem przed zimą)

pozdrawiam

AnetkaS a rozmawialas z elektrykiem Kocotem?

Ile masz punktow?

Z Kocotem rozmawiałam w maju - wtedy chciał 30 zł za punkt (ten, który mi teraz wyceniał instalacje, policzył sobie 45 zł). Za założenie rozdzielni chciał 1500. Znalazałm kogoś tańszego na tą rozdzielnię (za 800 zł) i więcej z Kocotem się nie kontaktowałam. Ale może powinnam jeszcze raz.

Anetka popros o wycene Kocota.1500 to rzeczywiscie duzo za rozdzielnie ale dopytaj sie czy nie z materialem i odbiorem?

Jakos nie chce mi sie wierzyc zeby Kocot naciagal - wielu forumowiczow jest z jego prac i cen bardzo zadowolonych

pozdrawiam

popieram;) my byliśmy bardzo zadowoleni i wyszło całkiem nie drogo w porównaniu z innymi....a co za komfort psychiczny;) p. Kocot był zdecydowanie najlepszym specjalistą na naszej budowie!