XX 18.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 na karmelkowej miesci sie firma z odkurzaczami centralnymi - fajni ludkowie konkretni i doradzaja z sensem, ale wyleciala mi nazwa niemniej jako jedyni maja te odkurzacze w tym komplesie karmelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 19.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dzięki w necie znalazłam na Karmelkowej: Elmix. Centralne odkurzacze, grzejnictwo elektryczne 52-437 Wrocław, Karmelkowa 29 woj. Dolnośląskie, pow. Wrocław, gm. Wrocław Chyba o nich chodzi? Podjadę i pogadam z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 tak!ja poprosilam o zrobienie zestawienia dla samodzielnego montazu (proponowali oczywiscie tez montaz instalacji przez nich ale cielam koszty poza tym jestem Adasiem Slodowym) - wszystko fajnie mi dobrali, jednostke tez dobrali do rzeczywistych potrzeb a nie na wyrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 na 100% Elmix. Braliśmy u nich wszystkie elementy do instalacji, którą ostatecznie wykonaliśmy samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 19.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam. Podłącze sie do tematu odkurzaczy. Czy ktoś z Was albo z waszych znajomych posiada i użytkuje. Mój mąż wmawia mi że z rur nieraz śmierdzi. Czy to prawda ? Niedługo powinnam rozprowadzić instalacje. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 20.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Asiu, czytałam wątki na forum muratora poświęcone odkurzaczom centralnym i też pojawiały się takie wątpliwości wśród tych, którzy się zastanawiali nad instalacją ale użytkownicy zgodnie stwierdzili że NIE, bo niby co ma tam śmierdzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 20.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Słyszałem, że w hameryce są likwidowane te instalacje ze względu na alergotwórcze działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 20.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 polecam do poczytania wątek: 1. Odkurzacze centralne http://forum.muratordom.pl/centralne-odkurzacze,t14082.htm 2. Odkurzacz centralny - plusy i minusy http://forum.muratordom.pl/odkurzacz-centralny-plusy-i-minusy,t134945.htm Jak dla mnie plusów jest znacznie więcej niż minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 20.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wraz z otrzymaniem PnB wróciły do mnie 2 sztuki projektu.czy potrzebne będą w późniejszym czasie w jakiś urzędach (np przy odbiorze)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tak trzymaj je i pilnuj jak oka w głowie:)a jeden najlepiej skseruj w kolorze i daj wykonawcy.Jak dasz mu oryginał to może się letko.....zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ostatnio zwróciłem uwagę, że komin murowany z cegieł jest niezłym grzejnikiem przy piecu na ekogroszek. Kiedyś zastanawiałem sie nad systemowym i teraz cieszę się, że mam murowany. Wszystkim planującym ogrzewanie ekogroszkiem taki polecam, bo po pierwsze łatwiej go zakończyć klinkierem na dachu bez obawy, że klinkier jest ciężki, a po drugie nieźle grzeje, bo nie jest izolowany wełną jak systemowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tak trzymaj je i pilnuj jak oka w głowie:) a jeden najlepiej skseruj w kolorze i daj wykonawcy. Jak dasz mu oryginał to może się letko.....zniszczyćA co to - wersji budowlanej nie można lekko podniszczyć? Robią za to kuku? Przecież chyba po to jest budowlana, aby się zniszczyła. ale w razie czego oba egzemplarze sa spokojnie schowane w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 trochę możnatylko przeważnie na troche się nie kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 20.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Evora dzieki. Też jestem tego zdania co ma mi tam śmierdzieć. Mój mąż ostatnio próbuje odwięść mnie od instalacji odkurzacza w ramach cięcia kosztów i wynajduje takie strajne przykłady na nie. Chociaż kiedyś słyszam jak pewien pan odradzał swojej żonie instalacje odkurzacza bo w rurach często znajdują schronienie myszy, szczury i inne żyjątka. Argument zadziałał, odkurzacza nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 23.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Evora dzieki. Też jestem tego zdania co ma mi tam śmierdzieć. Mój mąż ostatnio próbuje odwięść mnie od instalacji odkurzacza w ramach cięcia kosztów i wynajduje takie strajne przykłady na nie. Chociaż kiedyś słyszam jak pewien pan odradzał swojej żonie instalacje odkurzacza bo w rurach często znajdują schronienie myszy, szczury i inne żyjątka. Argument zadziałał, odkurzacza nie będzie. Brrr, ale mnie nastraszyłaś tymi szczurami, myszami ... zadzwoniłam do firmy dopytać jak to jest w rzeczywistości ... i facet powiedział, że im się coś takiego nie zdarzyło a robią instalacje od 2001r. Może tam wejść coś na etapie budowy, jak nie zostaną zaślepione wejścia ale oni zaślepiają punkty płytką montażową z zaślepką a szufelkę korkiem. W każdym razie całkowicie mnie uspokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 23.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 W kwestii odkurzacza centralnego dodam, że argument cięcia kosztów nie do końca mnie przekonuje U mnie wszystkie materiały do instalacji wyniosły dosłownie 350PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 23.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 W kwestii odkurzacza centralnego dodam, że argument cięcia kosztów nie do końca mnie przekonuje U mnie wszystkie materiały do instalacji wyniosły dosłownie 350PLN A ile masz gniazd i szufelek? pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 23.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 trabi-wrc 3 gniazda i 2 szufelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evora 24.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Witam, szukam ziemi po przystępnej cenie na moją działkę, która jest strasznie nierówna i trzeba sporo jej nawieźć żeby działeczkę w miarę wyrównać. Najbardziej interesują mnie okolice Chrząstawy, Nadolic, Dobrzykowic, Kamieńca ... Ktoś może coś polecić? Jakiś kontakt, namiar? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 24.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja tez szukam dobrej ziemi, i to duuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts