Ewa_R 16.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ewa_R ja tez poproszę o namiar na ekipę od tynków wew. Dzięki Namiar wysłany na prywatną poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 16.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ewa ... a ja bym poprosiła o namiary na tych od ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 17.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam! Chcialbym się przywitać i dołączyc do Waszej grupy dom kupiłem w stanie surowym na południe od wrocławia teraz wykonuje prace w srodku od począku '09 juz był elektryk, hydraulik wykonał instalacje wewn. wod., kan. i co. góra w regipsach. a teraz tynki i wylewki. czekam na przyłaćze wody i gazu... ufff kupa roboty, załatwiania, analizowania! ale jest super! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 skorson Witaj ! Dom w stanie surowym... kupa roboty "odwalona" My dalej nie możemy wyjść z "dołka" (piwnicy) Materiały zamówione czekają na postawienie na miejscu przeznaczenia. Oj, kiedy to w końcu ruszy .... Gdzie najkorzystniej kupowaliście styropian na ocieplenie ścian fundamentów (izolacja pionowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 skorson jestes tak daleko z budowaniem,ze juz powinienes dolaczyc do grupy ,,wykanczamy sie" odlozmy zarty na bok- WITAJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 17.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Także się buduję - południe Wrocławia. Tutaj trafilem przez przypadek, ale zagoszczę chyba na dłużej Mamy obecnie skończony dach i rozglądam się za oknami i mam wielką prośbę - czy możecie napisać jakiej firmy macie okna (szukamy PCV) i czy są ok i czy montaż był ok? Czy ktoś z was ma okna balkonowe podnoszono-przesuwne (HS) w PCV? dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 17.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gdzie najkorzystniej kupowaliście styropian na ocieplenie ścian fundamentów (izolacja pionowa) ? Hej! My jak kupowaliśmy, to chcieliśmy Hydromax Styropolu. Najtaniej wtedy wyszło w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 poszukuję garażu blaszanego na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 17.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Czy ktoś z was ma okna balkonowe podnoszono-przesuwne (HS) w PCV? dzięki za pomoc. przesuwkę mam dopiero od lata, ale poki co chodzi bez zarzutu o efektownym wyglądzie nie wspomnę jedynie roleta sterowana elektrycznie działa dość wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 17.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam Waszą Grupę Budujacą i przepraszam za spam ale.... "SOS!!!! 14 kwietnia b.r. w Wągrodnie /Piaseczno spalił się doszczętnie dach domu, naszych weterynarzy i sąsiadów. Przeprowadzając się pod Piaseczno nawet nie sądziliśmy, że spotkamy tu tak miłych i życzliwych ludzi, którzy wspaniale potrafią pomagać naszym czworonogom.Teraz sami potrzebują pomocy! Liczy się każda złotówka. My wszyscy, którzy ich znamy prosimy o pomoc dla nich!" http://pogorzelcy.sos.pl/ Wątek: http://forum.muratordom.pl/piaseczno-i-okolice,t2135-12540.htm 17 Kwiecień 2009 12:25 Temat postu: SOS!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 17.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 hej dzięki za powitanie! do zorby 76 okna zamówiłem w firmie styl-plast w Miłoszycach w dobrej cenie, z drewniana okleiną "Veka-perfectline" montaż - w sumie nie bylem przy montażu, chyba nie było żadnych zgrzytów, trzeba było tylko samemu uszczelnić pianka i styropianem dół okien, nie wiem czy to normalna usługa w trakcie montażu czy nie, ale u mnie nie było, daliśmu sobie radę. cena konkurencyjna. styropian_ na razie nie kupowałem, sam sie zastanawiam ile go kupic, bo mam piwnicę z wylanym chudziakiem na gruncie i strop z pokojemi na gorze, fachowcy roznie mówią, 5 cmm, 8 cm+ ocieplienie sufitu. ale fajnie sie można dogadać w hutowni intech (dawna gaja) na opolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A ja polecam Exterm-2 z Psar. Mam od nich okna, rodzice tez. Teraz jeszcze zamowilam drzwi zewnetrzne.Jestem bardzo zadowolona.Co do cen mozna sie dogadac najlepiej z szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 18.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 helo! czy ktos ostatnio kupował deskę barlinecką? moze gdzieś jest troszkę taniej? szukam jesionu jedno lub dwulamelowego i debu family..w trzech lamelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 18.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Potrzebuję kogoś od elewacji zewnętrznej. Macie kogoś godnego polecenia? Również szukam kogoś od tynków wewnętrznych. Ps. Jeśli potrzbujecie kogoś do elektryki, to mogę Wam kogoś polecić Od okien polecam oknoplast kraków z Wrocławia na ulicy Legnickiej:) Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałsz 18.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Potrzebuję kogoś od elewacji zewnętrznej. Macie kogoś godnego polecenia? Również szukam kogoś od tynków wewnętrznych. Ps. Jeśli potrzbujecie kogoś do elektryki, to mogę Wam kogoś polecić Od okien polecam oknoplast kraków z Wrocławia na ulicy Legnickiej:) Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 helo! czy ktos ostatnio kupował deskę barlinecką? moze gdzieś jest troszkę taniej? szukam jesionu jedno lub dwulamelowego i debu family..w trzech lamelkach. Z ta deską to się dobrze zastanów. Znam dzwie osoby, które je mają i obie bardzo niezadowolone. Podobno są bardzo miękkie i łatwo się rysują co jest bardzo widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 18.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 hmm a jaką polecasz (polecacie?) co prawda nie mam jeszcze wylewek , a tynki dopiero zaczęły sie robić (ekipa juz zrobiła obrzutkę) ale juz myślę o podłogach . Właściwie to na obecnym wynajmowanym mieszkaniu (zajetym od nowosci) też jest barlinek i faktycznie trochę sie rysuje, ale w szczególnie narażonych miejscach (szuranie krzesłem przy biurach - moim i syna!) przez co jestem goniony przez żonę ! (i syn też!). ale ta deska nie jest najlepszej klasy trójlamelkowa i jakas wersja podstawowa, ale ogólnie fajnie się ją użytkuje. Chetnie posłucham porad i opinii o innych deskach, szczególnie w cenie 100-200 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 18.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 za 200 to juz masz parkiet z ulozeniem i lakierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 18.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 lakiery sa niedobre.miałem (na jeszcze innym mieszkaniu) ostrą jazdę z synem alergikiem, wrazliwym jak cholera na lakier (wyczuwalny wyraźnie gdy mieszkanie było puste, po przeprowadzce jakby nie), wszytko młodemu minęło gdy sie wyprowadzilismy, dlatego raczej nie myslę o parkiecie...chyba że sa inne metody kładzenia parkietu, nie wiem , bo nie zgłębiałem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts