fotograf 05.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jest do bani, przed chwilą wpisałem "dowcipy" wątek o tym tytule był dopiero dwudziesty, wg mnie powinien być pierwszy. Leszek u mnie jako 11ty - ale wiedziałem, w jakim dziale szukać i zacieśniłem OK jesteś STAŁYM BYWALCEM, szukacz z reguły jest ( tak mi się wydaje ) dla początkujących, ja już też "łykam" jak szukać ale ile siwych włosów mi przybyło jak zaczynałem to wiem tylko ja. Wg mnie jak szukam "dowcip" to hasło z tym tytułem powinno być pierwsze i tego będę się trzymał. Leszek jak dałeś sortowanie wg daty wysłania postu to znalazł prawidłowo mnie w wyszukiwarce brakuje: zapamiętywania ostatnio używanych opcji mozliwości szukania tylko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/95417-opcja-szukaj/page/2/#findComment-2271895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts