monia i marek 02.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Budujemy dom w małopolsce - miejscowość Chrzanów. Dom będzie przypominał stylowy dworek, bo jestem miłosniczką starych, pięknych rzeczy, których sporo nagromadziłam w obecnym mieszkaniu i trzeba było je gdzieś ulokować, więc ... budujemy mój wymarzony dom. Działka 30 arów, więc chyba ładnie będzie się prezentował A tutaj link do projektu, który był insipiracją do powstania naszego http://www.domysajdaka.pl/dworki/p6.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 02.02.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam prawie sąsiadów My z narzeczoną zaczniemy budować nasz wymarzony domek w Jaworznie. Co prawda troche mniejszy ale nasz Pozdrawiamy Dana i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witajcie i powodzenia. Ładny dom. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziękuję - nasz domek będzie miał brązowe, drewniane okna (w projekcie na zdjęciach prezentowanego domu są białe okna), a poza tym chyba wyjdzie tak samo. Na razie jestesmy na etapie stanu surowego - stoi już parter przykryty płytą. Szukamy obecnie niedrogiej, a dobrej ekipy do dachu. Na razie mamy 3 oferty, a rozbieżność cenowa ... ogromna! Jak znajdę chwilkę, to spróbuję założyć dziennik i galerię zdjęć, ale na razie wciąż mi brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 jestem miłosniczką starych, pięknych rzeczy, których sporo nagromadziłam w obecnym mieszkaniu skąd ja to znam...? witam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.02.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Dziękujemy za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts