daniel pinderski 12.12.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Bede bardzo wdzięczny jeśli ktoś podzieli się ze mną doświadczeniami z budowy domu : GWIAZDKA : z http://www.domus.wroc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 30.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witaj, sorki ale dopiero teraz odnalazłam twojego posta dotyczącego Gwiazdki, czy może zdecydowałeś się na budowę, bo ja wciąż wybieram projekt i ten twój bardzo mi się spodobał? jeśli masz czas to odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel pinderski 02.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam wszystkich, pilnie potrzebuje kontaktu z osobami które budują(wybudowały) GWIAZDKE z Domusa. Jestem z okolicy Rzeszowa i przed rozpoczęciem budowy chciałbym się poradzić osoby która, również ten projekt wybrała.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel pinderski 03.02.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Mimo,że trochu czasu mineło , jeszcze nie wybudowałem tego domku.Ale już na 100% jestem na niego zdecydowany.A budowę może uda mi sie zacząć na jesień 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4nia 15.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 witaj!Czy wiesz jaki jest koszt budowy Gwiazdki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts