bboba 03.02.2008 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam Kupujemy właśnie stary, poniemiecki dom w okolicy Wrocławia. Wcześniej myśleliśmy o innym rejonie, raczej górskiej, ale i tu jest ładnie. Może nie tak jak tam, ale nie można mieć wszystkiego I już na dzień dobry poszedł nam piec, cieknie Czyli początek nie bardzo ................. Mamy nadzieję, że dalej za to będzie lepiej. Pozdrawiamy, remontujących w szczególności. Pewnie wiele razy będziemy musieli uśmiechać się w Waszym kierunku i prosić o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.02.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 nie wiem, czy dalej będzie lepiej, ale na pewno będzie ciekawie... sama marzę o starym, poniemieckim domu w okolicy Wrocławia witam serdecznie i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 03.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Spawdz ksiegi wieczyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bboba 05.02.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzięki. To ciekawe, bo właśnie dzis o tym samym mówiła mi koleżanka. Działka składa się z trzech działek i z tego co pamietam, księga jest założona, ale nie na całość. Tak, sparwdziłam, dla dwóch działek nie ma księgi wieczystej. Pani notariusz cos wspominała, że sami bedziemy musieli sami o nią wystąpić. Czy możemy mieć z tym jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Spawdz ksiegi wieczyste! Dobrze wiesz że zaden niemiec nie ma TU racji bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts