Redakcja 27.11.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Gratulujemy zwycięzcom. Nagrody - szale z logo "Muratora" wysyłamy pocztą. Ogłaszamy też nowy konkurs. Kto wytypuje 250-tysięczną wypowiedź. 3 propozycje prosimy składać do końca grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.11.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 No to naszym zwyciężcą już nie będzie zimno na budowie. Szale jak znalazł na tę porę roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 No to tak się nieśmiało zapytam czy może redakcja by nie przyznała jeszcze jednego szalika za równy 200 000 post ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.11.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Takiej prośbie trudno odmówić. Przyznajemy szal. Prosimy o adres wszystkich trzech zwycięzców. PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.11.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Oj Maksiu, ty to jesteś szczęśliwiec. Zawiniesz swoje dzieciątko w ten szal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Kodi: a chwaliłem Ci sie że też będę miał córeczke.. małgosie...ale to dopiero na święta, a szalik jak znalazł, niech się dziecko przyzwyczaja od małego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.11.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 No to super, że będziesz miał dziewczynkę. Pewnie wspominałeś o tym na grupie Szczecińskiej a ja tam nie wchodzę. Przyjmj zatem gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.11.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Takiej prośbie trudno odmówić. Przyznajemy szal. Prosimy o adres wszystkich trzech zwycięzców. Pozdrawiamy Redakcja A dziękuję Redakcji bardzo... Szalik będzie jak znalazł przy zakładaniu okien w grudniu... Kalkulatory w dłoń i do roboty...kiedy będzie 250 000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.11.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Gratulacje dla zwycięzców !!!!!!!! A swoją drogą, ale gaduły na tym Forum się spotkały Gratulujemy zwycięzcom. Nagrody - szale z logo "Muratora" wysyłamy pocztą. quote] Redakcjo, chyba jakaś pomyłka - miało być Seszele a nie szale!!! No, chyba że to poczatek druzyny szalikowców Muratora....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 27.11.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Bardzo cieszę się z trafnego obstawienia i obdarowania przez Redakcję. Dziekuję wszystkim, którzy w tej zabawie uczestniczyli. Gratuluje nagrodzonym kolegom.Maksiu jesteś bezbłędny. Krystian jest bardzo uprzejmy. Proponuje przyznać Mu tytuł fer play.Z dwutygodniowej wycieczki na Seszele prawdopodobnie nic by nie wyszło, ponieważ nie mam paszportu (źle wychodzę na zdjęciach). Mam nadzieję, że OBCY nie porwą szalika i zima mnie nie zaskoczy.P.S. Niedługo będzie skakał Małysz. Ciekawe czy ma szalik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 27.11.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ehe...Ehe...ehe... A o co chodzi ? Jakieś Szeszale w trakcie budowy ? Dobra zabawa (chyba z błotem i wykonawcami) ? Liczycie cegły, zwłoki, czy pijanych budowlańców ? No, dobra, nie przeszkadzam, bawcie się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2003 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ran i Krystian gratulacje. Te Seszele, tj. Szeliki, tzn. szaliki to fajna sprawa na zimę. PozzdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.11.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 tomek1950, Ran, Luśka, sku..., ewusia, kodi, Pagin, ponury63, ryby...dziękuję za gratulki, poznacie mnie po szaliku ( i nie tylko) na spotkaniu forumowiczów... maksiu - ja się wstrzeliłem z datą... po moim poście (200 000) widziałem wynik 200 001...byłem blisko, ale drugi szalik nie jast mi potrzebny... poluję na torbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Krystian: wiesz.. ja tam się czaiłem od godziny zeby sie wstrzelić z dobrym okrąglakiem, no i się udało...potraktowałem to poprostu jako sport i udało się, ale żeby nie było ewentualnych "animozji" to postawie Ci w lutym piwo OK?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.11.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 No piwkiem to każdy trafi wprost do mego serca... , przyjadę po obiecane... A animozji CI pomiędzy nami nie widzę... , ja zacząłem trzecią setkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Krystian: dlatego napisałem -> ewentualnych....tak więc się chlopie szykuj... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.11.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 ŁOMATKO !!!, a kto odwiezie moje zwłoki... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.11.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Krystian: no tak.. Zagłębie.. Sosnowiec.. ja niestety w drugą stronę... ale tak zle to chyba nie będzie... w kazdym razie masz jeszcze troche czasu na trening pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 30.11.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 A teska ma już 4000 postów. Kiedy ona to pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.11.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2003 Krystian: no tak.. masz jeszcze troche czasu na trening pozdrawiam No to LUUUUUUUUUUUU!!! jolana - a ty masz 800... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts