ponury63 02.10.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Bonów, że jej na płytki i klej Asygnatę na gonty i papę i cztery akredytacje na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.10.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 ...do tego może komplet okienek, instalację elektryczną i kominek, trochę płytek i deseczek podłogowych, tynków, farb i lakierów zdrowych, jeszcze parę lamp, dywanów i mebli i będziemy słodki żywot wiedli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 ...i solidne drzwi wejściowe (jakieś antywłamaniowe); na okienka firaneczki a na ściany obrazeczki kolorowe też tapety i zasłony, i rolety dwa fotele - albo trzy w nich dzieciaki, ja i ty pies, chomiczek, morska świnka, kotek - cała już rodzinka ? lecz pytanie ciśnie się stać li na to firmę tę ? Muratorek jest bogaty lecz nie kupi przecież chaty temu, który poda chwilę kiedy postów będzie tyle że w liczeniu wyjdzie to: dwa i pięć razy zero.... że rymy nie te? że głupie gadanie? za to wesoło.... uszanowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.10.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 ponuraczku nasz kochany, piękny wierszyk - rymowany, te nagrody, cóż - marzenie, ale marzyć mogą lenie!!! Ludzie czynu - do roboty, stawiać mury, stawiać płoty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Stawiać ściany, no i stropy,dalej, jazda do roboty!!Kto się tutaj będzie lenićten dostanie po kieszeni...Nie ma piwka ni alpagi,wódki, gołdy oraz ćmagi,papieroska - nie ta porai nie włazić mi na Foraco za lenie, obiboki,mamy ponad miesiąc zwłoki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.10.2003 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 POETA ... TEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2003 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ewo, ostatnio na Forum są prawie sami poeci. W wielu wątkach ujawniają swoje skrywane talenty. Może będzie następny NOBEL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.10.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 POETA ... TEŻ Chyba chciałaś powiedzieć poeta.. phi... TEŻ COŚ.. Ewo, jaki tam poeta, raczej marny wierszokleta... Ślęczy w nocy, łeb nad stołem, z rymem rym klei z mozołem; inni wiersze tworzą chwilę dlań to wielki jest wysiłek. Biedak, nie rozumie wcale że prócz chęci trza mieć talent Proszę zatem go nie chwalić bo się może rozzuchwalić! Ciągle zdaje mu się, że jest kolesiem który WIE... wciąż coś kleci, wciąż coś knuje, ze wszech stron nas atakuje... Przestałby się popisywać, pisać, gadać, naigrywać, mądrzyć się na każdy temat - - ale szansy na to nie ma i nadzieje na to płonne bo to bydlę jest "wszechstronne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.10.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 [...] Może będzie następny NOBEL! Z uwagi na temat większości postów to raczej SKOBEL [ewentualnie KNEBEL albo KAJDAN] Niemniej bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.10.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 POETA ... TEŻ Ewunia - oj ma ci on zwłokę... w spłacaniu mieszkania, ...a jako, że domu jeszcze nie buduje to na muratora forum wciąż buszuje, dali mu ksywę ,,najwszechstronniejszy" ale dla wszystkich jest ,,najzabawniejszy" Każdego pocieszy i uśmiechu mu doda, choć według niku, nie taka jego uroda Ponadto ten dodatek do niku ... 63 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 05.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Przestałby się popisywać, pisać, gadać, naigrywać, mądrzyć się na każdy temat - - ale szansy na to nie ma i nadzieje na to płonne bo to bydlę jest "wszechstronne"... Ponury63, zauważyłem, że straciłeś tytuł : NAJWSZECHSTRONNIEJSZEGO NA FORUM. Ktoś Cię zdetronizował, czy może korona zanadto ciążyła i sam abdykowałeś ? A może to jakaś rewolucja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Sam abdykowałem, ale dzięki Redakcji... Bardzo mi ciążył ten tytuł [o czym nieraz pisałem], bo "wszechstronny" dla mnie zawsze oznacza kogoś znającego się na wielu rzeczach, a nie tylko - tak jak ja - wszędzie wścibiającego swoje trzy grosze... A Redakcja od początku traktowała to jako zabawę i rangę jako przechodnią. I dobrze A powyższy mój nieskromny grafomański knot powstał dla uczczenia mojego ćwierćtysiącznego wszechstronnego brylowania . Było bardzo... Wielbicieli słowa pisanego bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ewunia - oj ma ci on zwłokę... w spłacaniu mieszkania, Ponadto ten dodatek do niku ... 63 ! Nie mam Ci ja żadnych zwłok... Pewnie byłeś w kinie na filmie "Ciało" i tak Ci zostało... Co Ty chcesz od moich cyferek ? Kombinuj dalej, na razie palmę dzierży Ewunia za przypisanie cyferkom znaczenia WZROST Ewunia, śliczności emblemat I gratulacje z okazji setki.. jakkolwiek idiotycznie by to w tym kontekście nie brzmiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.10.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 na razie palmę dzierży Ewunia za przypisanie cyferkom znaczenia WZROST Miałam tez inny pomysł, ale tak publicznie ... śliczności emblemat. I gratulacje z okazji setki.. jakkolwiek idiotycznie by to w tym kontekście nie brzmiało... Brzmi normalnie. Sto lat, sto lat ... . Niejeden tej setki zazdrości. Emblemacik za jakiś czas zmienię, bo monotonia w życiu nie jest wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Ja obstawiam na 18 listopada. mam nadzieję, że nie zaczniecie pisac na "ilość', aby dzień ten nastał wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Miałam tez inny pomysł, ale tak publicznie ... Emblemacik za jakiś czas zmienię, bo monotonia w życiu nie jest wskazana Ale daj się trochę pocieszyć, OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 mam nadzieję, że nie zaczniecie pisac na "ilość', aby dzień ten nastał wcześniej Świadomy praw i obowiązków.... uroczyście ślubuję, że w dniu wytypowanym przeze mnie nie napiszę ani jednego postu, jeśliby ilość postów dzieląca od liczby 200.000. była równa lub mniejsza od 2000 !!! Forumowicze... obstawiamy ___________________________________________________________ w jakimś żarcie rysunkowym było tak: lumpik, skrzynka po jabłkach, trzy kubki, i dobywający się z pijackich ust zaśpiew: "Rię na wa pli...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2003 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Nie wiem, czy mi wypada jako pomysłodawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Szefu rządzi... DAWAJ !!!! Tym bardziej, że zaraz zaczniemy drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2003 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Świadomy praw i obowiązków.... uroczyście ślubuję, że w dniu wytypowanym przeze mnie nie napiszę ani jednego postu, jeśliby ilość postów dzieląca od liczby 200.000. była równa lub mniejsza od 2000 !!! Też ślubuję uroczyście... Jakiś czas temu, też ślubowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts