Paulka 09.02.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Dziękuję bardzo. Jestem...chyba wzruszona wręcz...Twoją troskąTo naprawdę miłe.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ekhm... Co to ja chciałam... Eeeee... To ja się jednak pomodlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.02.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.02.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Paulko, trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Paulko, moje dobre myśli wędrują do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Paulko takie migreny miałam 2 w życiu. W odstępie misiąca z 15 lat temu. I koniec. A bałam się, że tak już zostanie, bo moja mama ma bardzo często.Mam nadzieję, że to u Ciebie też się nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.02.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Cześc kochani! jestem po tomografi (przedziwne badanie... ) teraz tylko czekanie do środy na wyniki Dziekuje za wszystkie dobre słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Paulko - będzie dobrze, musi być dobrze. Myślimy cały czas o Tobie, więc może szykuj już przyjęcie na imprezę przywitania w klubie migrenowców. Proszę dużo sałatki jarzynowej, bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Do środy został raptem jeden dzień, więc zleci szybciutko....będzie oczywiście dobrze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Mamy Cie na oku ps . Mowilam , ze ta maszyna nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 daj znac jak bedziesz miala wyniki ps. mam przeczucie ze bedzie ok tfu! przez lewe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 12.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mialam wylew w wieku 21 lat. Poprzedzony byl bolami glowy. Byly to b. mocne bole, nie bylam w stanie funkcjonowac. Wstepne badanie mialo miejsce u neurologa. Dostalam skierowanie do szpitala. Tam zrobiono mi punkcje. Okazalo sie, ze jest krew, wiec byl wylew. W szpitalu bylam kilka tygodni. Na poczatku pobytu nie wolno mi bylo podnosic glowy, lezalam wiec na lozku bez poduszki (trudno bylo sie przyzwyczaic), pilam przez rurke, oczywiscie zadnego wstawania. Po wykonaniu kilku badan, gdy okazalo sie, ze nie mam tetniaka pozwolono mi wstawac. Potem mialam jeszcze jakies badania. W sumie po kilku tygodniach wrocilam do domu. Nie mialam paralizu, ani zadnych tego typu skutkow zwiazanych z udarem. Jedyne co mi pozostalo to fakt, ze nie bardzo pamietam tamten okres, jakby 2 lata ktos mi wymagal z pamieci. Nieprzyjemne uczucie gdy spotykasz kogos ze szkoly i nie masz pojecia co to za czlowiek. Mam tez problem z nazwami (zapominam np. ze parasol to parasol), tytulami, myle wyrazy ktore wydaja mi sie byc podobne (lodowka i lazienka - to dla mnie podobne wyrazy, smieszne, nie? ale i standardowe typu Wiktor i Witold). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 12.02.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Miałas sporo szczęścia w nieszczęściu Ale i tak brzmi to strasznie Uff... Byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Paulko - i co, i jak, i wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.02.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witajcie! Odebrałam wyniki tomografi i NA SZCZĘŚCIE pusto mam w łepetynie Żadnych zmian, guzów, tetniaków itp. Strasznie mi ulzyło... Co prawda dalej nie wiem co "TO" było, ale przynajmniej wiem, że nie mam bomby zegarowej w głowie Muszę isc jeszcze raz do lekarza rodzinnego i spróbowac ustalic przyczynę (nie żebym była taka ciekawa , ale obawiam sie że przydarzy mi sie cos takiego jak będe np sama z dziecmi, albo podczas jazdy samochodem) Wyniki krwi miałam dobre, oprócz cholesterolu (nieco podyższony), co mnie dziwi, bo raczej uważam na to co jem... Ktos mi sugerował, że to może byc problem z żyłami (zatkane, czy cos takiego) No nie wiem.... Ale najważniejsze, że ...no sami wiecie. Dziekuję za pocieszenie w tych nie najprzyjemniejszych dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Bardzo się cieszę, naprawdę! Sprawdx, czy faktycznie nie był to jakis zakrzep albo zwężenie naczyń krwionośnych. Super, że bomby brak. Gratuluję! Mówiłam? Witaj w klubie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Paulka, fajnie, że masz pusto w głowie bardzo się cieszę, że to badanie nic nie wykryło i najgorsze można wykluczyć oj, wypiję dzisiaj szampana za Twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Paulka, fajnie, że masz pusto w głowie LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Paulka, bardzo się cieszę. A jakie masz ciśnienie? Zmienia się, czy jest w miarę stałe? Zdrowia, zdrowia, zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 elutek - to co? pijemy dzis wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts