Ew-ka 14.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witajcie! Odebrałam wyniki tomografi i NA SZCZĘŚCIE pusto mam w łepetynie Żadnych zmian, guzów, tetniaków itp. Strasznie mi ulzyło... ja tez sie bardzo ciesze m miewam też cieżkie migreny.... i bardzo Ci współczułam i kibicowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 elutek - to co? pijemy dzis wieczorkiem? no jak nie jak tak... najpierw się trochę powalentynkujemy a potem "na zdrówko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.02.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To ja z wami!!!! Zdrówko wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To ja z wami!!!! Zdrówko wszystkich!!!! Nie omieszkamy wraz z Komturową Twego zdrowia wypić. Trzymaj się dzielnie i wiedz, że na nas zawsze możesz liczyć. Na nas, czyli na Forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To ja z wami!!!! Zdrówko wszystkich!!!! Nie omieszkamy wraz z Komturową Twego zdrowia wypić. Trzymaj się dzielnie i wiedz, że na nas zawsze możesz liczyć. Na nas, czyli na Forum Muratora. Mogą ludzie kpic z internetowych "przyjaźni", ale ja sie juz nie raz przekonałam, że kumple w sieci, są czasami lepsi od tych realnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To ja z wami!!!! Zdrówko wszystkich!!!! Nie omieszkamy wraz z Komturową Twego zdrowia wypić. Trzymaj się dzielnie i wiedz, że na nas zawsze możesz liczyć. Na nas, czyli na Forum Muratora. Mogą ludzie kpic z internetowych "przyjaźni", ale ja sie juz nie raz przekonałam, że kumple w sieci, są czasami lepsi od tych realnych Ja też. Trzymaj się. i bądź dobrej mysli. To bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jesssstem pooo dwoch klleiszkach (hik!) bialgego renskjiego (hik!) walentynek sie spoznia z pracy - jak nie wroci do 20 to pije czeci kielszek... hik hik hik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jesssstem pooo dwoch klleiszkach (hik!) bialgego renskjiego (hik!) walentynek sie spoznia z pracy - jak nie wroci do 20 to pije czeci kielszek... hik hik hik ! Zielonooka 2 kieliszki reńskiego i taki "efekt"? Przecież to panna w połogu może wypić. Chyba, że te kieliszki cokolwiek duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 14.02.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jesssstem pooo dwoch klleiszkach (hik!) bialgego renskjiego (hik!) walentynek sie spoznia z pracy - jak nie wroci do 20 to pije czeci kielszek... hik hik hik ! ale szzzzemuuuu tak kszyfffo pisssszzzessszzz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 To super. Bardzo sie ciesze .Pozwolisz , ze jutro lykne Twoje zdrowie ps. A nie mowlam , ze tomgrafia nie boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hik hik hik! wypilismy reszte renskiego "walenty " padniety po ciezkim dniu i pol kieliszka wina zmorzyło chłopine juz totalnie i był zasnał .... To ja sobie otworzylam puszke "zywca" (ma chyba ze 100 lat bo znalazlam ja zachomikowana gdzies w kasie lodowki) twoje zdrowie Paulka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ja w poniedziałek na TC, wierzę, że nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Paulka, Pozwoliłam sobie Twoje zdrowie winkiem wznieść Bardzo się cieszę, że wiesz co masz w głowie Pozdrawiam gorąco P.S. To teraz będziemy się o Tomka martwiły.... Tomek , słyszałeś - nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ps. A nie mowlam , ze tomgrafia nie boli ? taaaaa....przed pierwszym porodem też mi tak mowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja w poniedziałek na TC, wierzę, że nie boli. Tomek, kciuki trzymam bardzo mocno. Koniecznie daj znać jaki wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 No, nieźle wewontek zboczył A to wszystko od wyznania Paulki, że ma pusto w głowie. Czego i Tobie Tomku życzymy (oczywiście, w tym sensie, w jakim pisała to Paulka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Tomku Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja w poniedziałek na TC, wierzę, że nie boli. Tomku, będzie dobrze, trzymam kciuki i za zdrowie też wypiję ale jak jeszcze ktoś wybiera się na badania, to nie wiem, czy alkoholiczką nie zostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.02.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ja w poniedziałek na TC, wierzę, że nie boli. NIE BOLI!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 też miałam ostatnio robioną -NIE BOLI !!!!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts