szpilka 03.02.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam, szukam zlewozmywaka z komorą o dużej przekątnej. Może ktoś polecić jakiś konkretny model ? pozdrawiam szpilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A co dla Ciebie znaczy "duża" przekątna? Ja mam 50x40 - to dużo czy mało? Bo dla mnie dużo Do kuchni on ma być, czy do pom. gospodarczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 03.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A co dla Ciebie znaczy "duża" przekątna? Ja mam 50x40 - to dużo czy mało? Bo dla mnie dużo Do kuchni on ma być, czy do pom. gospodarczego? Czy może do pralni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.02.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 A co dla Ciebie znaczy "duża" przekątna? Ja mam 50x40 - to dużo czy mało? Bo dla mnie dużo Do kuchni on ma być, czy do pom. gospodarczego? Czy może do pralni? Zamienię duży zlew mogący służyć za wannę, na małą wannę mogącą służyć za zlew A tak na serio, to chyba ma znaczenie - ta sama wielkość w kuchni będzie duża, a np. w pralni już niekoniecznie. Zlewy gospodarcze są przecież dużo większe - stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 08.02.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ach, nie pomyślałam o tym, następnym razem dokładniej napiszę pytanie. Znalazłam zlewozmywak blanco metria 9, ciekawy bo ma 1 dużą komorę i druga małą. Oto on w pełnej krasie http://www.tylkomarkowe.pl/image.php?image=8806&type=main http://www.tylkomarkowe.pl/zlew-kamienny-wielokomorowy-blanco-metra-9-silgranit,tylkomarkowe-produkty,8806.html No i zastanawiam się czy to dobry pomysł, może ktoś z forumowiczów zainstalował podobny zlewozmywak i może ocenić czy warto wstawiać taki duży misia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ta duża komora ma chyba wymiary zbliżone do mojej - 50x40 (dłxsz). Mam tylko tę jedną komorę. I warto Wreszcie nie mam problemu z umyciem wielkiej patelni, rusztów od kuchenki, płyt od piekarnika, dużych form do ciasta itd. Wszystko się mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 09.02.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A może pamiętasz nazwę zlewozmywaka? I dziewczyny zlew ze silgranitu /tak sie chyba ten materiał nazywa/ podobno jest ciężki w utrzymaniu /plamy po sokach , kawie/ a tym samym uciążliwy. Jak wasze opinie misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Mój zlew jest ceramiczny, podwieszany - Astracast Lincoln - z tym Twoim tylko wielkość komory ma wspólną Ale gdzieś "niedaleko" był wątek o zlewach 'granitowych' i ich utrzymaniu - jak znajdę to wkleję linka I raczej mało kto narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Już jest bliżej http://forum.muratordom.pl/post2322392.htm#2322392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts