Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie zwierzątka podchodzą pod Wasze domki?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

G.N, wydaje mi sie, ze ludzie juz i tak karza sami siebie. Przeciez musza zyc w tym szambie, które sami spuszczaja do rzek, w powietrze, etc. Przeciez my jestesmy w samym srodku tego szamba, nie sadzisz?!

G.

Ty o tym wiesz, ja wiem i parę jeszcze innych osób też. Istnieje jednak o wiele większy tabun ludzi, którym tak dosadne uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji.

[uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji.

Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety.

Niestety a szkoda, bo wszyscy na tym cierpimy:( Najlepiej całość widać zimą na typowych wsiach. Na dwór wyjśc nie można taki smród a śnieg to szary jest. Zimą lepiej w mieście...jedna zbiorowa kotłownia i brak dymu na całych osiedlach

[uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji.

Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety.

Zimą lepiej w mieście...

A już ci. Zawsze zasrane przez psy chodniki i fetor odmarzających przy odwilży psich kup jest lepszy :p

Zimą lepiej w mieście...

A już ci. Zawsze zasrane przez psy chodniki i fetor odmarzających przy odwilży psich kup jest lepszy :p

U nas małe miasto, mało psów, na moim rodzimym osiedlu dużo zieleni. I łąki blisko, tuż za owym osiedlem :wink: Smrodków rzeczonych nie wyczuwam. Może dlatego, że teraz na wsi mieszkam i inne "zapachy" wącham :roll: :D

Poratujcie:

osy zrobiły sobie gniazdo gdzieś u góry poddasza tj,. pomiędzy wełną a pełnym deskowaniem mamy trochę przerwy i przez deski ściany szczytowej włażą na poddasze, napewno juz mają i gniazdo bo dużo ich jest i pare dni..., musze szybko działać ale jak????

Dzwoń do straży. Oni wiedzą co robić i jak. W razie czego przyjadą, ale pytaj o koszty takiej interwencji. Wydaje mi się, że gratis, ale spytac nie zaszkodzi

• 2 weeks później...