Galain 13.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 G.N, wydaje mi sie, ze ludzie juz i tak karza sami siebie. Przeciez musza zyc w tym szambie, które sami spuszczaja do rzek, w powietrze, etc. Przeciez my jestesmy w samym srodku tego szamba, nie sadzisz?! G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 G.N, wydaje mi sie, ze ludzie juz i tak karza sami siebie. Przeciez musza zyc w tym szambie, które sami spuszczaja do rzek, w powietrze, etc. Przeciez my jestesmy w samym srodku tego szamba, nie sadzisz?! G.Ty o tym wiesz, ja wiem i parę jeszcze innych osób też. Istnieje jednak o wiele większy tabun ludzi, którym tak dosadne uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 [uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji. Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 [uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji. Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety. Niestety a szkoda, bo wszyscy na tym cierpimy:( Najlepiej całość widać zimą na typowych wsiach. Na dwór wyjśc nie można taki smród a śnieg to szary jest. Zimą lepiej w mieście...jedna zbiorowa kotłownia i brak dymu na całych osiedlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 [uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji. Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety. Zimą lepiej w mieście... A już ci. Zawsze zasrane przez psy chodniki i fetor odmarzających przy odwilży psich kup jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.07.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 [uświadomienie jest niezbędne dla prawidłowego przyswojenia i przetworzenia informacji. Nierealne... ani przyswojenie, ani przetworzenie. Może w następnym pokoleniu niestety. Zimą lepiej w mieście... A już ci. Zawsze zasrane przez psy chodniki i fetor odmarzających przy odwilży psich kup jest lepszy U nas małe miasto, mało psów, na moim rodzimym osiedlu dużo zieleni. I łąki blisko, tuż za owym osiedlem Smrodków rzeczonych nie wyczuwam. Może dlatego, że teraz na wsi mieszkam i inne "zapachy" wącham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poratujcie:osy zrobiły sobie gniazdo gdzieś u góry poddasza tj,. pomiędzy wełną a pełnym deskowaniem mamy trochę przerwy i przez deski ściany szczytowej włażą na poddasze, napewno juz mają i gniazdo bo dużo ich jest i pare dni..., musze szybko działać ale jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poratujcie: osy zrobiły sobie gniazdo gdzieś u góry poddasza tj,. pomiędzy wełną a pełnym deskowaniem mamy trochę przerwy i przez deski ściany szczytowej włażą na poddasze, napewno juz mają i gniazdo bo dużo ich jest i pare dni..., musze szybko działać ale jak????Dzwoń do straży. Oni wiedzą co robić i jak. W razie czego przyjadą, ale pytaj o koszty takiej interwencji. Wydaje mi się, że gratis, ale spytac nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 15.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 kup w castoramie środek na osy w spray-u ten z dużym ciśnieniem (tuba) i daj im czadu. Ja miałam dwa gniazda i daliśmy radę. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 tez tak widze, że sprobujemy najpierw środkami, jakby sie nie chcialy wyniesc to straż (nie chcialabym tak odrazu ich fatygować)1. sprey 2. kratka (tez w innym wątku mi radzili)3 ... ? 4. straż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tylko czy ten spray wełnie nie zaszkodzi. Ja sie nie znam ale warto poczytać co z tyłu piszą U mnie OSP na podwórku, więc od razu walnęłam takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Króliki, kozy co jakis gospodarz puszczcza samopas, i bezpańskie psy bo ogrodzenia jeszce brak i sepią na odpadki po grillowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Od kilku dni buszuje po moim ogrodzie taka ptica (nieco mniejszy niż gołąb), http://domiogrod.bexlab.pl/wp-content/uploads/2009/07/img_5201_t_1.jpg Na razie jeszcze nie udało mi się jej zidentyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 16.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 JoShi, czy to aby nie sójka? A propos, przedwczoraj widzialam zaschronca, wpelzajacego z rowu melioracyjnego na moja dzialke. Uwielbiam mieszkac pod puszcza! G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grama 16.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Od kilku dni buszuje po moim ogrodzie taka ptica (nieco mniejszy niż gołąb), http://domiogrod.bexlab.pl/wp-content/uploads/2009/07/img_5201_t_1.jpg Na razie jeszcze nie udało mi się jej zidentyfikować To jest kwiczoł Ptak, który od paru lat sukcesywnie zwieksza swoją populację w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 16.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 do mnie zawitały w przelocie motyle "bezecniki pospolite" http://images38.fotosik.pl/159/9c7145ffb0569fabmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wyglądał mi na kwiczoła, ale na wszystkich zdjęcia jakie widziałam (włącznie ze zdjęciami w moich mądrych książkach) kwiczoł sporo ciemnych plamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 26.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 to nasze zwierzątko...http://i31.tinypic.com/ww165d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martas_sa 26.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 U nas bobry, sarna zjadla czeresnie , zajace, dziki, kuropatwy, bociany, zaby, i krety ale je juz wytepilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 27.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 a u nas ostatnio był taki duży jeżyk no i oczywiście kret... ale jego to nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts