Sad Ripper 05.05.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 byl czyszczony dwa razy przez 5 lat przez gosci z vaillanta - wlali do neigo jakies swinstwo co smierdzialo - i po tym czyszczeniu wszystko bylo ok... a po 5 miesiacach klops:( - czy tam sa dwa wymienniki, czy jeden? sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 05.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 byl czyszczony dwa razy przez 5 lat przez gosci z vaillanta - wlali do neigo jakies swinstwo co smierdzialo - i po tym czyszczeniu wszystko bylo ok... a po 5 miesiacach klops:( - czy tam sa dwa wymienniki, czy jeden? sad ripper Ten jest jeden.... drugi to przy palniku... ale Ciebie interesuje ten płytowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 05.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A przegląd samochodu to robisz raz na 10 lat jak się zepsuje? Przegląd samochodu jest obowiązkowy, ale 160zł za 10minut pracy to i tak za dużo. Dla mnie to i tak wyrzucone pieniądze, byle pieczątka była. Jeszcze światła mi źle ustawił. Nie mówiąc o tym, że analizator mu nie działał. Ale to taka dygresja. Co do kotłów to mam Vitopedna i w tym roku nic przy nim nie robiłem, bo już po gwarancji, jedyne co to zmniejszyłem sobie moc minimalną, bo wydaje mi się, że autoryzowany serwisant ustawił za dużo (tak z obliczeń wychodziło mi 12kW). Po zmniejszeniu mocy na oko, bo nie mam manometru, spalanie gazu spadło mi o 30% w porównaniu z rokiem poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts