Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zatoki

Ew-ka

Recommended Posts

wróciłam od lekarza ...i

DalacinC 2 op ...bezwzględnie wybrać dio końca!!!

Flegamina w tabletkach

olbas do inchalacji

sterimar -sprey do nosa

i ...dodatkowo pokrojony czosnek w słoiczku zamknąc i wąchać :-?

zobaczymy ..... 8)

aha ...bezwzglednie odsatwic Ibuprom zatoki !!

też jestem na Dalacinie :-?

u mnie zapalenie ucha, już nawet nie boli, ale szumi :cry:

mam nawracające zapalenie zatok...od 10 lat :(

wszystkim chorującym naprawdę bardzo współczuję...

stosowałam euphorbium....teraz sinupret+aspiryna+wit C

oczywiście nie wspominam o antybiotykach, które już wyjadłam...teraz od czasu do czasu bioparox, jak czuję, że spływa mi nastruny głosowe i mówić nie mogę :(

Jedynie sinupret naprawde pomaga temu dziadostwu zlecieć, tylko :evil: dlaczego to takie drogie :roll:

Najpierw wypedz z organizmu grzyby rodzaju Candida preparatem Myrrhinil intestinal! Potem przeprowadz kuracje z kapsulkami Trilac, Omniflora, Mutaflor, Paidoflor, itp. preparatow jest mnostwo. Odbudowuja flore bakteryjna jelit, bo tam wszystko zlo sie zaczyna, choroby skory, allergie, zatoki, itp.

Sinupret rozluznia tylko sluz, ktory jeszcze bardziej splywa, nie "pokonuje" bakterii, ktore sa ogniskiem infekcji, a aspiryna popsujesz sobie zoladek. Antybiotyk po antybiotyku z powodzeniem pomaga rozmanozeniu sie Candidy!!

gabriela- podpowiedz prosze - jak wybiore Dalacin C do końca ( bo mam brać -rozumiem :-? ) zrobic sobie kurację.. Myrrhinil intestinal ten preparat mozna kupic samemu czy na receptę ? a nastepnie prezprowadzic kurację

Trilac lub Omniflora, Mutaflor, Paidoflor ...Czy jest jakiś czas brania tych specyfików?

a Ty-gabrielo- jak przeprowadziłabyś leczenie zatok ? jeśli można spytać :D

Ew-ka ,

wszystkie te preparaty sa dostepne bez rezepty, sama przywoze sobie z Polski Trilac, bo jest tam o wiele tanszy. Przedstawilam z grubsza przebieg leczenia, nie jestem bioenergoterapeutka ani lekarzem, ale mam za soba wiele szkolen i seminariow ze znanym homeopata Dr.Wiesenauer, Dr.Straube.

Uwazam, ze kazdy dobry homeopata przyjmie rowniez taka linie leczenia.

1.Wydalenie z organizmu toksyn, grzybow itp.,Myrrhinil jest tylko przykladem, sa preparaty Sanum, dostepne w Polsce, nawet na stronie internetowej maja schematy leczenia.

http://www.sanum.com.pl/schematy-leczenia/zapalenie-zatok

Znana jest firma Phoenix produkujaca preparaty homeopatyczne odtruwajace organizm, Firma Pekana, Pascoe, poszperaj w internecie, poszukaj tez dobrego homeopate.

2.nastepnie odbudowa flory bakteryjnej jelit, wystarczy tu wspomniany Trilac! Mozna go przyjmowac przez miesiac 1-2 kps.3 x dziennie, nastepny miesiac 1-2 kps. dziennie.

Pozdrawiam serdecznie