OK 07.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja robiłam wymaz i nic nie znaleźli Za łatwo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.02.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 wróciłam od lekarza ...i DalacinC 2 op ...bezwzględnie wybrać dio końca!!! Flegamina w tabletkach olbas do inchalacji sterimar -sprey do nosa i ...dodatkowo pokrojony czosnek w słoiczku zamknąc i wąchać zobaczymy ..... aha ...bezwzglednie odsatwic Ibuprom zatoki !! też jestem na Dalacinie u mnie zapalenie ucha, już nawet nie boli, ale szumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 08.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 mam nawracające zapalenie zatok...od 10 lat wszystkim chorującym naprawdę bardzo współczuję... stosowałam euphorbium....teraz sinupret+aspiryna+wit C oczywiście nie wspominam o antybiotykach, które już wyjadłam...teraz od czasu do czasu bioparox, jak czuję, że spływa mi nastruny głosowe i mówić nie mogę Jedynie sinupret naprawde pomaga temu dziadostwu zlecieć, tylko dlaczego to takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Najpierw wypedz z organizmu grzyby rodzaju Candida preparatem Myrrhinil intestinal! Potem przeprowadz kuracje z kapsulkami Trilac, Omniflora, Mutaflor, Paidoflor, itp. preparatow jest mnostwo. Odbudowuja flore bakteryjna jelit, bo tam wszystko zlo sie zaczyna, choroby skory, allergie, zatoki, itp.Sinupret rozluznia tylko sluz, ktory jeszcze bardziej splywa, nie "pokonuje" bakterii, ktore sa ogniskiem infekcji, a aspiryna popsujesz sobie zoladek. Antybiotyk po antybiotyku z powodzeniem pomaga rozmanozeniu sie Candidy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ibuprom zatoki udroznia na chwile zatkane zatoki, chlorowodorek pseudoefedryny w nim zawarty moze spowodowac wzrost cisnienia tetniczego, bezsennosc, nadpobudliwosc! Tak samo jak Aspirin Komplex! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 gabriela- podpowiedz prosze - jak wybiore Dalacin C do końca ( bo mam brać -rozumiem ) zrobic sobie kurację.. Myrrhinil intestinal ten preparat mozna kupic samemu czy na receptę ? a nastepnie prezprowadzic kurację Trilac lub Omniflora, Mutaflor, Paidoflor ...Czy jest jakiś czas brania tych specyfików? a Ty-gabrielo- jak przeprowadziłabyś leczenie zatok ? jeśli można spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 08.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ew-ka ,wszystkie te preparaty sa dostepne bez rezepty, sama przywoze sobie z Polski Trilac, bo jest tam o wiele tanszy. Przedstawilam z grubsza przebieg leczenia, nie jestem bioenergoterapeutka ani lekarzem, ale mam za soba wiele szkolen i seminariow ze znanym homeopata Dr.Wiesenauer, Dr.Straube.Uwazam, ze kazdy dobry homeopata przyjmie rowniez taka linie leczenia. 1.Wydalenie z organizmu toksyn, grzybow itp.,Myrrhinil jest tylko przykladem, sa preparaty Sanum, dostepne w Polsce, nawet na stronie internetowej maja schematy leczenia.http://www.sanum.com.pl/schematy-leczenia/zapalenie-zatok Znana jest firma Phoenix produkujaca preparaty homeopatyczne odtruwajace organizm, Firma Pekana, Pascoe, poszperaj w internecie, poszukaj tez dobrego homeopate. 2.nastepnie odbudowa flory bakteryjnej jelit, wystarczy tu wspomniany Trilac! Mozna go przyjmowac przez miesiac 1-2 kps.3 x dziennie, nastepny miesiac 1-2 kps. dziennie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2008 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gabrielo-dzieki serdeczne ale ....jak szukac dobrego homeopatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts