anna-maria3 04.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No właśnie... http://img134.imageshack.us/img134/5016/img3190as0ah5.jpg http://img134.imageshack.us/img134/5986/img3180xk8td5.jpg Nie chodzi mi o wygląd, raczej o funkcjonalność...Czy takie krzesła nie będą "skrzeczały" przy każdym ruchu?No i, czy przy stole długości 180cm, nie da się postawić 8 krzeseł? Te na zdjęciach są spore, ale może ktoś podobny zestaw użytkuje i sadza przy dłuzszym boku 3 osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annab11 04.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bardzo ładne. Nie wiem, czy będą trzeszczały, ale na pewno będą zaciągały rajstopy i inne delikatne tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bardzo ładne. Nie wiem, czy będą trzeszczały, ale na pewno będą zaciągały rajstopy i inne delikatne tkaniny. Z ust mi to wyjęłaś Ale na pewno nie przez pierwszy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Moj kot by stwierdzil ze wreszcie ktos o niego zdbal i dal mu do uzytku 6 wspanialych drapakow do pazurow same krzesla mi sie raczej tak srednio podobaja (min. nie lubie takich "fartuszkow" wiazanych z tylu) z kolei ta druga wersja bez tynich nozek - dla mnie za cieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 04.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Sorry ale takie jakieś babcine te krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dziękuję za Wasze wypowiedzi Rzeczywiscie z tymi rajstopami to nie pomyślałam... Jednak w dalszym ciągu zestaw baaaaaaaaardzo mi się podoba i będę go miała na oku A gdyby na wątek natknął się ktoś, kto podobne krzesła ma u siebie,albo nawet użytkownik własnie takiego zestawu, to proszę o informację na temat jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 04.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witam, moja kuzynka ma takie krzesla, tylko jasne -wygodne i bardzo ladnie sie prezentuja.Co do rajstop to chyba jakis stereotyp, gdyby ktos o tym nie wspomnial tutaj, nigdy bym o tym nie pomyslala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A mi się te krzesła baaaardzo podobają! Co do darcia rajstop, to faktycznie stereotyp. Jeśli są dobrze wykonane i z dobrego materiału (np. liścia bananowca), to na pewno nie drą rajstop. Jeśli będą skrzypieć, to tylko podczas wiercenia się na nich AnnoMario, mam podobny układ krzeseł i stołu u siebie. Osiem krzeseł jest tak na styk, sześciu osobom na pewno będzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niestety nie dopytałam, z czego plecione są krzesła, ale reszta jest z drewna machoniowego robiona ręcznie. Decyzja ostateczna i tak nie zapadnie prędko (kasa ), więc póki co będę uważnie czytać wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 04.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mój kiciuś też byłby w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To wersja dla kotków - ja mam z tymi fartuszkami skojarzenie z weselem - goście nie zaświanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 05.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Mam bardzo podobny stół, ma dł.196 i mieści się przy nim 8 krzeseł ( 3 z dłuższej strony) ale wchodza prawie na styk. Krzesła bardzo mi się podobają, są inne niż mają wszyscy, a w tej chwili rattan jest tak dobrej jakości ,że nie trzeszczy. Zresztą robią z niego bardzo ładne łóżka do sypialni i gdyby trzeszczal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 05.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 moim zdaniem jest super, a jeśli do tego jest dobrze wykonana to nie powinna haczyć rajstop podoba mi się klimat, jaki tworzy we wnętrzu wiklina tudzież rattan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Bardzo elegancki zestaw. Osobiście użytkuję od kilku lat krzesła Ikei z plecionymi z trawy morskiej siedziskami i mogę powiedzieć, że są bardzo wygodne, nie zaciągają rajstop. Przy "wierceniu się" na krześle minimalnie słychać "szelest" plecionki, ale nie odpbieram tego dźwięku jako nieprzyjemnego. Wolę to, niż skrzypnienie plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 02.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 a co myślicie o takich mebelkach http://img220.imageshack.us/my.php?image=bakhockebanwl6.jpg http://img178.imageshack.us/my.php?image=systemuhg9.png pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 a moze bardzo podobne ale skorzane? http://images30.fotosik.pl/170/cac1e44f9fda6955.jpg to moje i stół też ma 2 m dł i tak jak widac 3 krzesła wchodza bez problemu, mysle ze jakby mial 180 to tez by weszly ale na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts