LubMar 04.02.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witamzostało mi troche styro 15cm z elewacjiczy można by go użyć do ocieplenia (wygłuszenia) strychu i wcisnąc go między krokwie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptr2 04.02.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witam zostało mi troche styro 15cm z elewacji czy można by go użyć do ocieplenia (wygłuszenia) strychu i wcisnąc go między krokwie ?? Do ocieplenia mozna do wygłuszenia nie. Jeśli nie masz dużo styropianu to proponuje użyc go w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 04.02.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 w łazience????a co miałbym z nim tam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 użyć styropian dobrze ociepla ale słabo wygłusza. W sypialni mógłby być to problem, w łazience raczej nie. Możesz go dać np zamiast drugiej warstwy wełny (pod krokwiami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 04.02.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 całe poddasze jest już ocieplone, co więcej już jest pomalowane i sie mieszka tak więc z użycia w łazience nici chodziło mi o to z tym styropianem pomiędzy krokwiami, czy nie będzie blokował ruchu powietrza, czy nie wpłynie on nagatywnie na folię paroprzepuszczalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts