Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaśminek:)) komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...

No nareszcie widze wasze zmagania z budową :D . Bardzo fajnie wykombinowaliście sobie to piate okno jako drzwi na balkonowe. Ilu inwestorów tyle potrzeb i pomysłów. Fajnie ze te mury przypominaja juz prawdziwy domek-cieszymy sie razem z Wami. Nie moge sie przyzwyczaic do widoku jaśminka w lustrzanym odbiciu-nie moge sie połapać z tym wszystkim :p .

Nasz jasminek jeszcze jest golaskiem, nie ma styropianowego płaszczyka. Waszemu juz nie wieje po pleckach :D .

Ze zdjęć wynika ze zrobiliście klatkę schodową :) a wiatrołap tez murujecie?.

Juz wam niewiele zostało-pewnie pod koniec nastepnego roku juz bedziecie sie grzac przy własnym kominku i pic winko ze swojej spiżarki :D .

Jak znajdziecie chwile czasu to zapraszamy do nas tak jak obiecywalismy.

Zyczymy dużo pozytywnych wrazen z placu budowy :)

• 2 months później...
  • 1 month później...

Mam pytanie- jakiej szerokości macie ściankę między schodami?

chodzi mi o to zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dccee778dde3b900.html

Mam identyczne schody, ale murarze zrobili ścianę z porothermu 25 i wkurza mnie to strasznie. Nie wiem jak to uciąć, żeby miało ręce i nogi.... :evil:

Mozesz mi podesłać albo wkleić do dziennika aktualne zdjęcie schodów takiego samego fragmentu ale już otynkowanego?

Będę bardzo wdzięczna :roll:

• 1 month później...

Megi-widze ze pędzicie z robotą. Domek nabiera pieknego wygladu w nowej szacie :D . Czekam na resztę zdjęć :) -nie daj sie prosić. A moze znajdziecie chwile czasu na odwiedziny,hm?

MASZ RACJE ZE WYKONCZENIÓWKA JEST MIŁYM ETAPEM BUDOWY-ja nie mam złych wspomnień i Wam też tego życzę :D

pozdrawiam ciepło

• 6 months później...
Witaj, zauważyłam na zdjęciu bambusowej łazienki, że masz umywalkę i szafkę podumywalkową Antado ( o ile się nie mylę;))Czy mogłabyś napisać, jak oceniasz jakość szafki i przede wszystkim jak sprawuje się ta dolomitowa umywalka ?(czym ją czyścisz itd.). Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam:)

• 2 weeks później...

Witaj :)

szafki z umywalkami wisza od pazdziernika , po tych paru m-cach uzytkowania sprawuja sie dobrze:)) nie moge na nic narzekac , sa eksploatowane kilka razy dziennie . Myje ja zelem do sanitariatow lub mleczkiem cif , na zmiane ;) łatwo i szybko . jakbyscie kupowali 2 szt to trzeba zwrocic uwage na wysokosc umywalek , nie sprawdzilismy wczesniej i jedna jest o 2-3 mm wyzsza ....ale widoczna roznica z bliska ;)

pozdrawiam

megi

• 2 months później...