Megi 28 04.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 zapraszamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 05.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witaj, Do napisania zainspirował mnie Twój avatarek Fajnie widzieć kolejnego Jaśminka już prawie skończonego Życzę powodzenia w dalszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 13.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No nareszcie widze wasze zmagania z budową . Bardzo fajnie wykombinowaliście sobie to piate okno jako drzwi na balkonowe. Ilu inwestorów tyle potrzeb i pomysłów. Fajnie ze te mury przypominaja juz prawdziwy domek-cieszymy sie razem z Wami. Nie moge sie przyzwyczaic do widoku jaśminka w lustrzanym odbiciu-nie moge sie połapać z tym wszystkim . Nasz jasminek jeszcze jest golaskiem, nie ma styropianowego płaszczyka. Waszemu juz nie wieje po pleckach . Ze zdjęć wynika ze zrobiliście klatkę schodową a wiatrołap tez murujecie?. Juz wam niewiele zostało-pewnie pod koniec nastepnego roku juz bedziecie sie grzac przy własnym kominku i pic winko ze swojej spiżarki . Jak znajdziecie chwile czasu to zapraszamy do nas tak jak obiecywalismy. Zyczymy dużo pozytywnych wrazen z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 21.04.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Megi-opuściłas sie coś w pisaniu nowinek .Predziorem pisz co u Was nowego na placu boju. Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.05.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mam pytanie- jakiej szerokości macie ściankę między schodami? chodzi mi o to zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dccee778dde3b900.html Mam identyczne schody, ale murarze zrobili ścianę z porothermu 25 i wkurza mnie to strasznie. Nie wiem jak to uciąć, żeby miało ręce i nogi.... Mozesz mi podesłać albo wkleić do dziennika aktualne zdjęcie schodów takiego samego fragmentu ale już otynkowanego? Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi 28 26.05.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 witaj:) scianka jest z porothermu 12 cm , taka jak działówki. za parę dni uzupełnię zdjęcia po tynkach:) to grubą Ci zrobili.... zabrali troche miejsca na schodach... pozdr. megi 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.05.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 no właśnie- i wściekła jestem jak Nie pomyśleli w ogóle a ja nawet nie zwróciłam uwagi dopóki już nie było za póżno. A mogłam mieć o 6 cm szersze schody.... szkoda słów. Dobrze, że chociaż u Ciebie ludzie myślący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 28.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Poprosimy nowe zdjęcia, jakie macie rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 02.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Megi-widze ze pędzicie z robotą. Domek nabiera pieknego wygladu w nowej szacie . Czekam na resztę zdjęć -nie daj sie prosić. A moze znajdziecie chwile czasu na odwiedziny,hm? MASZ RACJE ZE WYKONCZENIÓWKA JEST MIŁYM ETAPEM BUDOWY-ja nie mam złych wspomnień i Wam też tego życzę pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 24.01.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witaj, zauważyłam na zdjęciu bambusowej łazienki, że masz umywalkę i szafkę podumywalkową Antado ( o ile się nie mylę)Czy mogłabyś napisać, jak oceniasz jakość szafki i przede wszystkim jak sprawuje się ta dolomitowa umywalka ?(czym ją czyścisz itd.). Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megi 28 05.02.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witaj szafki z umywalkami wisza od pazdziernika , po tych paru m-cach uzytkowania sprawuja sie dobrze:)) nie moge na nic narzekac , sa eksploatowane kilka razy dziennie . Myje ja zelem do sanitariatow lub mleczkiem cif , na zmiane łatwo i szybko . jakbyscie kupowali 2 szt to trzeba zwrocic uwage na wysokosc umywalek , nie sprawdzilismy wczesniej i jedna jest o 2-3 mm wyzsza ....ale widoczna roznica z bliska pozdrawiam megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Megi, możesz zamieścić kilka zdjęć?Ciekawi mnie jak się wykończyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts