bzx 04.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witam jak macie położone włączniki światła? mnie się nawet podoba jak są niżej, tak na 85cm.. nie trzeba ręki podnosić jakieś wady takiego rozwiązania? (oprócz tego że to się maluchom podoba i ponoć włączają i wyłączają jak szalone pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jak byłoby Tobie wygodniej, to czemu nie niżej? Maluchom można "nie kazać" (stanowczo), a w końcu kiedyś maluchami być przestaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola_2 04.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 my mamy na 110cm, ale jeszcze nie mieszkamy, na razie wydaje sie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 04.02.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jak byłoby Tobie wygodniej, to czemu nie niżej? Maluchom można "nie kazać" (stanowczo), a w końcu kiedyś maluchami być przestaną. najpierw te maluchy trzeba mieć ale chyba zostane przy standardzie - musialbym przesuwać dodatkowo 2 gniazdka, co prawda to nie duzo kosztuje ale kasa płynie i płynie... jeszcze to przemyslę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.02.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 najpierw te maluchy trzeba mieć ... spoko - w razie czemu Forum pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yedi2000 04.02.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 witam ja użytkuję gniazdka na wysokości 68cm od ziemi od 7 lat i nie wyobrażam sobie inaczej. W domu już też tak zaplanowane. Nie będę pisac o ergonomii itp, ale wygoda duża. Można gasić kolanem jak zajęte ręce (np jak trzyma się noworodka ). Co do dzieci to również wygoda, od małego same mogą się obsłużyć w łazience, pokoju (jak tylko pójdziemy do znajomych to słyszę MAMO ZAŚWIEĆ MI ŚWIATŁO!!!!). Dziecko wychowane w domu z włącznikami nisko raczej nie bawi się nimi, natomiast każda wizyta znajomych, którzy mają załączniki na normalnej wysokości kończy się na dyskotece, bo maluch ma frajdę, że soboie może sam włączyć - coś co u niego w domu jest dostępne tylko dla dorosłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 04.02.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 spoko - w razie czemu Forum pomoże chętnie, to może na początek fotki kandydatek poproszę ja użytkuję gniazdka na wysokości 68cm od ziemi od 7 lat dzieki za info! chyba jednak zmienię plan i też przesunę na dół pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ja mam właczniki na wysokosci 90 cm i jest bardzo wygodnie, mozna zgasic/zapalić z "kolanka"ale znajomi mają właczniki na 140 i tez sobie chwalą bo można zgasić/włączyć z "główki"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ja mam standardowo 120 i daję "z łokcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 no czyli masz trudniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Trudniej to by mi było na te 140 z główki trafić A tak mam akurat na wysokości łokcia To już odruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 04.02.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U nas na 100 cm - mam dosyć wysoko kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U mnie około 90 cm. Rewelacja. Nam wygodnie, starsza córka nie musi skakać, żeby dosiągnąć jak idzie np. do łazi9enki. A jaka frajda patrzeć jak dwulatek sam sobie zapala i gasi światło, kiedy chce zejśc na dół np. po zapomnianą zabawkę. I nie drze się, żeby mu przynieść, bo tam ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A u mnie jest 35 cm od podłogi.Wszyscy walimy z kopa , nawet pies sobie umie włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mój to potrafił sobie włączyć nawet na wysokości 150 cm. ale jego tym razem nie pytaliśmy o zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mój to potrafił sobie włączyć nawet na wysokości 150 cm. ale jego tym razem nie pytaliśmy o zdanie. Ja mam ratlerka , do 150cm nie podskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 No tak. Mój jakby podskoczył, to i na dwóch metrach by sobie zaświecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To Wam wystarczą sznureczki przy żarówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts