ryba7070 04.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam! Czy ktoś ma doświadczenie w użytkowaniu drzwi Stobrawa, chodzi mi o drzwi zewnętrzne Teksas model S12 i S2 oraz Królewskie model C1, bardzo proszę o wszelkie opinie! Pozdrawiam! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 04.02.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To może ja się podepnę, też bardzo zależy mi o opinii o tych pięknych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 04.02.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Również podejmuje temat. Właściciele drzwi STOBRAWA odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Wątek o tych drzwiach już kiedyś był. Sama też miałam je zamówić - wkurzyła mnie obsługa w sklepie a do tego ktoś z forumowiczów zamówił i były niedomalowane czy coś takiego.Królewskie były moim faworytem. Niestety cenę baaardzo podnieśli i czeka się 20 tygodni i więcej. Takie same jak Texas - robi firma Art-Tom - widziałam , są piękne i znacznie tańsze - te z długą metaloplastyką.... u nich pod symbolem Dz2. Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 08.02.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Podciągam wątek... A może jednak ktoś te drzwi użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 08.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Kolega zamówił ze Stobrawy Królewskie i żadna rewelacja,na zdjęciu wyglądaja dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aresior 09.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 cześć,czy chodzi Wam o firme stobrawa z siedzibą w okolicach świerczowa/namysłowa w woj. opolskim?kupiłem u nich drzwi stalowe, w których sprzedaży pośredniczą. przyjechały szybko. z nimi wszystko ok. jednak drewnianych po wizji lokalnej to bym nie zamówił. rzecz gustu. za 2000 PLN można mieć drzwi "pod wymiar" z meranti, z osprzętem (2 zamki gerda, klamka i szyld) w patyniowanym mosiadzu i z montażem. takiekupiłem jako wejściowe.z tego co wiem w stobrawie to materiał to sosna. warto zajrzeć do miejscowych stolarzy. polecam szczególnie tych, którzy specjalizuja się w produkcji drzwi pozdr. aresior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 26.06.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Mamy takowe, model Texas chyba s3 (bez kutego elementu) z bocznym naświetlem, już trzeci rok. Jak do tej pory działają bez zarzutu (odpukać) i prezentują się naprawdę dobrze. Z tego co pamiętam to Stobrawa pośredniczy w sprzedaży tych drzwi a producentem jest art tom - ktoś już przywoływał tę nazwę post wyżej. Ich rodzimym wyrobem są drzwi królewskie - i te na żywo dużo tracą. Kiedy kupowałam drzwi to nawet mnie ten fakt ucieszył, bo cena tych królewskich była iście królewska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts