T i A 23.01.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Właśnie tego nie mogę pojąć jak Ty im to wszystko przekazujesz,tłumaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.01.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Właśnie tego nie mogę pojąć jak Ty im to wszystko przekazujesz,tłumaczysz. Wlasnie tak jak pisalam ..... Telefonicznie i przez internet glownie za pomoca rysunkow pogladowych ..... musze sie wykazac kreatywnoscia Podobnie robie zakupy .... wymieniam maile na temat produktu ktory chce zamowic ( parametry , dodatki itp . ) np. przy zakupie okien i drzwi firma u ktorej zamawialam towar przyslala mi probki ( wzorniki kolorow ) ....... poogladalam zadecydowalam i kupilam . Okna drzwi i brama garazowa juz zakupione czekaja na montaz .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2011 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Budujacy na odleglosc ..... gdzie jestescie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 14.07.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Edytko, jestem, jestem Dziękuję za pamięc!!! Słoneczny dziś nawet Cork cieplutko pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 14.07.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 :D no zrobiło się ciepło w Irlandii, w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No wreszcie rozruszalo sie Towarzystwo !!!! u mnie upaly i tornada ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Edytko, jestem, jestem Dziękuję za pamięc!!! Słoneczny dziś nawet Cork cieplutko pozdrawia Kasiula poczytam co u Ciebie na blogu ..... ale kruca bomba malo casu na wszystko . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 17.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Edytko, u mnie z czasem też krucho Ale nie martw się - u nas za dużo się nie dzieje - okna doszły, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.07.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Wazne Kasiu , ze cos sie dzieje ....... oby tylko dobrze sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Marek 06.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 witam wszystkich budujących na odległośc no to i my się dołączymy, choć nasza sytuacja jest jeszcze bardziej skomplikowana bo ja Ania pracuję we Włoszech, a moja druga połówka na Cyprze ...jesteśmy na etapie załatwiania dokumentów, a włąściwie pani architekt sie wszystkim zajmuje az do momentu otzrzymania PNB zobaczymy ile potrwa, zaczeliśmy w czerwcu tego roku...pozdrawiam wszystkich i pomyslności na budowach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 14.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Witam budujących na odległość Mieszkamy w Londynie, właściwie to ja nazywam to miejsce wioseczką. Tak właśnie wyglada nasza mini podzielnica na południowym wschodzie... Jesteśmy juz tak prawie po SSO. Została nam blacha do położenia na dachu. Zostawilismy to na drugi rok. Okna juz prawie zamówione i rozpatrujemy co dalej. Czy elewcje czy instalacje. Nasz domek powstaje na Podhalu. Miał być maleńki na emeryturę, wyszedł około 150m2 pow. mieszkalnej i około 50 piwnic. Będziemy podobnie jak większość dużo zakupować w UK. Wczoraj np rozmawialismy z naszą firmą transportową i okazało się, że ocieplenie, które tu chcemy nabyć i wysłać do Polski oni już od lat wożą dla budujących się na odległość. A ja nic nie znalazłam na temat tego ocieplenia na Muratorze. Widać jak niewiele osób się rejestruje. Może tylko podglądają. Dziennika nie zakładam bo budowa potrwa kilka lat. Będą długie przerwy, chcielibyśmy jeżdzić do Polski i być przy tym jak rośnie nasz domek. No a co można zrobić w miesiąc czy półtora-tyle urlopu możemy wziąść. Pozdrawiam wszystkich i napiszcie jakie postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodii 03.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No to moze i my sie dopiszemy. Na wiosne lub wczesnym latem mamy zamiar zaczac budowe, i jakos to doprowadzic do nakrycia dachu przed zima. Czy to sie uda bedzie w wiekszosci zalezalo od kursu euro, miejmy nadzieje ze bedzie po 5zl:wiggle:Plany juz sa, pozwolenie tez, podlaczenie elektryki tez na etapie projektu wiec juz prawie jestesmy gotowi.A tak na codzien to pracujemy se w Cork, i wiekszosc wolnego czasu spedzamy na szukaniu ekipy i materialow w rozsadnych cenach Jest tu moze ktos kto buduje sie na podlasiu? Pozdrowienia Ewelina i Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 13.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 My budujemy na podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 06.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No to moze i my sie dopiszemy. Na wiosne lub wczesnym latem mamy zamiar zaczac budowe, i jakos to doprowadzic do nakrycia dachu przed zima. Czy to sie uda bedzie w wiekszosci zalezalo od kursu euro, miejmy nadzieje ze bedzie po 5zl:wiggle: Plany juz sa, pozwolenie tez, podlaczenie elektryki tez na etapie projektu wiec juz prawie jestesmy gotowi. A tak na codzien to pracujemy se w Cork, i wiekszosc wolnego czasu spedzamy na szukaniu ekipy i materialow w rozsadnych cenach Jest tu moze ktos kto buduje sie na podlasiu? Pozdrowienia Ewelina i Rafal Mieszkałem w Cobh, blisko Cork - b. fajne klimaty. Cork - moje ostatnie miasto/budowy przed powrotem do PL - z perspektywy czasu patrząc warto było wyjechać do IE, kraj jest naprawdę bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 04.12.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Mayadaski gdybym to ja miala dzialke nad jeziorem charzykowskim to nikt by mnie stamtad sila nie wyciagnal! Kocham to miejsce. pozdrowienia dla wszystkich budujacych/wybudowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.12.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mayadaski gdybym to ja miala dzialke nad jeziorem charzykowskim to nikt by mnie stamtad sila nie wyciagnal! Kocham to miejsce. pozdrowienia dla wszystkich budujacych/wybudowanych :) Byczku, ja tez nie dalam sie wyciagnac ....mam tylko toche dalej na dojazdy :) Ja po prostu ulepszam moj kemping nad jeziorem;) Tez kocham to miejsce i dlatego ciagle sie mecze z tym moim ulepszaniem - kiedys skoncze i beda super wakacje Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domaz 15.09.2020 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2020 A propos budowania na odległość, widzę że reklamują się teraz firmy które prowadząc Twoją budowę, instalują kamery i tak się odbywają wizyty a raczej masz cały czas wszystko pod kontrolą. Ciekawe jak się to w praktyce sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts