olgierdn 04.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Cześć Sowo. Domek SUPER- GRATULUJE Razem z żoną czytaliśmy Twój dziennik budowy i wiele opisanych tam rzeczy napewno jest bardzo istotne dla tych, którzy planują budowę Faworyta. My właśnie ważymy szalę pomiędzy Faworytem ,a Benedyktem i właśnie Twój dziennik chyba ją przeważył . Mam pytanie jeżeli jeszcze odwiedzasz to forum: czy z perspektywy mieszkania i użytkowania tego domu są jakieś rzeczy ktore byś zmieniła w trakcie budowy, jak sprawdzają się te zmiany które wproiwadziłaś w stosunku do projketu pierwotnego ? Jest okres zimowy (patrząc za okno czytaj wiosenny) i jak kształtują się koszty ogrzewania- z tego co widziałem w opisie nie macie wentylacji mechanicznej ani kominka z płaszczem wodnym. P.S. Jesteśmy z Krakowa jeżeli ktoś wybudował w naszym rejonie taki dom bardzo prosimy o kontakt: [email protected] (chociaż cóż się dla żony nie robi i mogę nawet jechać na drugi koniec Polski żeby zobaczyć taki dom na "żywo") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts