faun1 04.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Pilnie szukam wykonawcy dachu w całości. Od więźby przez dachówki i orynnowanie do podbitki 240m2; 4 lukarny okolice Dzierżoniowa, woj. dolnośląskie Może być ekipa przyjezdna nawet z daleka byle by w rozsądnej cenie robocizna była 15-18 tys PLN za całość Prace będzie można zacząć praktycznie od połowy lutego. Witam i dziękuję Państwu za odzew. Znalazłem już ekipę do budowy dachu. Pozdrawiam i życzę jak największej ilości zleceń w bieżącym oraz kolejnych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firma 05.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 witam jestem zainteresowany wykonastwem tego dachu prosze o kon telefoniczny lub podanie swojego moj numer:506686276pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novy 4 05.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam. Jeżeli Pana ogłoszenie jest nadal aktualne to bardzo prosze o kontakt tel:501241848e-mail:[email protected]Co do ceny to myślę, że się dogadamy. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faun1 07.02.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam i dziękuję Państwu za odzew.Znalazłem już ekipę do budowy dachu.Pozdrawiam i życzę jak największej ilości zleceń w bieżącym oraz kolejnych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts