michcioizi 04.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 mam pytanie czy ktoś robił ogrzewanie podłogowe w rurach firmy COMAP ???macie jakieś doświadczenie w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 30.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 mam pytanie czy ktoś robił ogrzewanie podłogowe w rurach firmy COMAP ??? macie jakieś doświadczenie w tym zakresie? Mój hydralulik też zaproponował mi w COMAP. Zna ktoś ten system? Właśnie znalazłem ich stronę http://www.comap.pl/web/pl/home?init=false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefan12 04.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czy można kupić te rury gdzieś w sieci? Bo słyszałem, że raczej nie- ewentualnie jakieś resztki z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasje 12.03.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 odgrzewam temat, czy ktos slyszal albo ma doswiadczenie z ryrami do podlogowki COMAP - sam system podlogowy to Beta Steam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 12.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja wybiorę raczej Kantherma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sepoy 15.03.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Pisałem przed chwilą w tym temacie ... Dostałem wyceny na 800m z osprzętem COMAP i WAVIN. Ceny są porównywalne - po upustach wychodzi kilka procent różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts