Gość 25.08.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Kochani pomóżcie. Z czego zrobić tanio studzienkę zanikową dla wód deszczowych z połaci dachowych (czyste!). Mam zrobiony wykop na głębokość 2,3 m. Nie wrzucę do wykopu kręgów żelbatowych, bo nia mam dźwigu. Zrobiłem rozeznanie studzienek z tworzywa. Strasznie drogie. Myślę że studzienka powinna być o średnicy ok. 1200 mm, żeby można było ją czyścić. Może wiecie gdzie tanio kupić taką studzienkę?Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Mój znajomy zrobił ją z bloczków fundamentowych. (lukabuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Ale czy przez taką studzienkę będzie infiltrować ? chyba tylko przez dno. trezba by do tego jakiś fundamenci ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts